Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölüm reyting rekoru kırdı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölüm reyting rekoru kırdı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 16:03

Dün akşam izleyicisi ile buluşan Kurtlar Vadisi Pusu 280. yeni bölümünde Polat, Yusuf’un kendi oğlu olduğunu öğrendi. Seyircilerin gözlerini kırpmadan izledikleri Kurtlar Vadisi Pusu bir kez daha reytingleri alt üst etti. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölümünde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, 13. Sezona girmiş olmasına rağmen halen reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda 280. Bölümü ile dün akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların ve intikamın baş gösterdiği sevilen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam etti.

Geçtiğimiz hafta tam her şeyin açığa çıktı sandığımız yerde biten dizinin bu haftaki bölümü izleyicileri daha da heyecanlandırdı. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 280. bölümünde neler yaşandı?

KURTLAR VADİSİ PUSU 280. BÖLÜM ÖZETİ

Tüm oklar Polat’a çevrilmiş durumda!

Büyük Konsey’in kararı doğrultusunda Yusuf, Polat’a pusu kurar ve tetiği çekmek için büyük bir şans yakalar. Ancak Yusuf, tam tetiği Polat’a doğrulttuğu sırada hiç beklemediği bir gerçeği öğrenir. Polat’a karşı olan amacını gerçekleştiremez. Yeni bölümde Polat, oğlu olduğunu öğrendiği Yusuf ile yakınlaşmaya başlar. Ancak bu gerçek, Yusuf’u da büyük sarsıntıya uğratır.

Haberin Devamı

Zeynep’ten Polat’a Tehdit

Oğlu Yusuf’u korumak isteyen Zeynep, Polat’a karşı oyun oynar. Polat’a oğluna dokunmaması karşılığında Gölge’yi vereceğini söyler. Ancak Zeynep’in niyeti hiç de göründüğü gibi değildir.

Polat, Baronlar’ın kendisini öldürmek için pusu kurduklarını ve bunun için de adam tuttuklarını öğrenir. Kendisi için hazırlanan tuzaktan önceden haberdar olan Polat, Yasin’e Gölge’yi durdurması için emir verir. Bu sırada büyük büyük bir gerçek açığa çıkar. Baronların kendisini öldürmesi için tuttuğu kişinin kendi öz oğlu olduğunu öğrenir.  Öğrendiği bu gerçeği bir türlü kabullenemez ancak yine de önceden haberdar olmasına rağmen bir şekilde planın gerçekleşmesini sağlar.

Baronların adamı Yusuf, gerçek babası Polat’a silah doğrultur. Ancak tam tetiği çekmek üzereyken silah patlamaz. Tam o sırada öldürmek istediği düşmanı Polat’ın gerçek babası olduğunu öğrenir. Bu sırada hamle sırası Polat’a geçer. Ve Polat, “Vicdanını pusula yap kendine. Rehberini doğru seç, doğru yolda olduğuna inanıyorsan tereddüt etme” diyerek oğlu Yusuf’a unutulmaz bir ders verir.

Haberin Devamı

Bakalım yeni bölümde Yusuf, babasını affedecek mi? Polat, Yusuf ile yakınlaşabilecek mi? Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 280. Bölümünü sakın kaçırmayın!

KURTLAR VADİSİ PUSU 280. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!