Kumral ona yakışmadı

Güncelleme Tarihi:

Kumral ona yakışmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2009 00:00

Son filmindeki rolü için sarı saçlarını kumrala boyatan Scarlett Johansson’un son imajı beğenilmedi.

Hollywood’un son dönemdeki en güzel sarışın yıldızlarından biri kabul edilen Scarlett Johansson, Ken Kwapis’in yönetmenliğini üstlendiği “He’s Just Not That Into You” filmindeki rolü için o çok beğenilen sarı saçlarını kumrala boyattı. Ancak 25 yaşındaki ünlü oyuncunun yeni imajı beğenilmedi...
Milano Moda Haftası’nda İtalyan ünlü tasarımcılar Domenico Dolce ve Stefano Gabbana ile Amerikan Vogue dergisinin küratörlüğünde düzenlenen “Extreme Beauty” organizasyonuna katılan seksi yıldızın kumral saçları ünlü İtalyan dergisi Best Movie’nin yaptığı anket sonucunda beğenilmedi. Milano’da ankete katılanların sadece yüzde 22’si Scarlett’in kumral saçlarını beğendi. Ankete katılanların yüzde 78 ise ünlü oyuncunun acilen eski görünümüne dönmesini istedi.
Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen ve yeni neslin Marilyn Monroe’su olarak algılanan Scarlett ise çekilmekte olan yeni filminde de kumral bir karakteri canlandırdığını sonrasında tekrar eski haline döneceğini açıklayarak hayranlarının yüreğine su serpti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!