Küçüklere festival

Güncelleme Tarihi:

Küçüklere festival
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2007 12:52

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Çocuk Şenliği Minifest, 1-2-3 Haziran tarihlerinde Maslak Parkorman’da…

Haberin Devamı

Minifest’e katılan çocuklar üç gün boyunca saat 10.00 - 17.00 arasında Parkorman’ın değişik alanlarına yayılmış olan atölye çalışmalarına katılıp plastik sanatlardan dansa, tiyatrodan müziğe, arkeolojiden dev heykeller ve jimnastik atölyesine kadar çok sayıda etkinliğe katılabilecek.

Oyuncak Heykeller, Köpük Heykeller, Rengârenk Suratlar, Kazı Atölyesi, Mozaik Atölyesi, Çamurköy, Çöpten Doğan Müzik Atölyesi, Havadan Sudan Bilgi Yarışması, Camocağı, CimCimler Artistik Jimnastik Atölyesi, Resim Yolu, Müzik Yolcuları, Mitlerden Dramaya Yaratıcı Drama Atölyesi Parkorman’da Digiturk ile Minifest kapsamında yer alacak eğlenceli atölye çalışmalarından sadece birkaçı… Şenlik konukları her gün farklı bir atölye çalışmasına katılabilecekler. Ayrıca İtalya’dan konuk olarak katılan Granteatrino Kukla Tiyatrosu’ndan “Pulcinella” adlı oyunu izleme fırsatı bulacaklar. “Uçan Şemsiye” ve “İlyada” çocuklarla buluşacak diğer oyunlar. Curcunabazlar en canlı, en heyecanlı gösterileri ile bu yıl da aramızda olacaklar.

Haberin Devamı

Digiturk ile Minifest’te özel etkinlikler kapsamında Renault; geçen seneki Formula 1 heyecanını Minifest’te taşıyor. Renault, Minifest’te çocuklar için bir trafik parkuru da kuracak. “Sokakta İlk Adımlar”da konuklar mini Formula 1 araçlarına binip trafik kurallarını öğrenecekler.

BİLETLER NEREDE

Digiturk ile Minifest biletleri; AKM gişelerinden, Biletix satış noktaları, www.biletix.com ve Biletix Çağrı Merkezi (216) 556 98 00 aracılığıyla ve 1-2-3 Haziran günlerinde Parkorman girişinden temin edilebilir.

BİLET FİYATLARI

Minifest’in biletleri; 3-12 yaş çocuklar için 5 YTL; daha üst yaş grupları ve ebeveynler için 7,5 YTL’den satılacak.  0-2 yaş çocukları için giriş yine ücretsiz olacak.

Çocuklar, Minifest programındaki tüm atölye çalışmaları ve gösterilere ücretsiz olarak katılabilirler. (Sadece PartyKids alanı içinde bulunan oyuncaklar ve tren ücretlidir).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!