Küçük Deniz büyüdü ve...

Güncelleme Tarihi:

Küçük Deniz büyüdü ve...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2009 10:36

Deniz Carolina Erbuğ, Tommy Hilfiger’in hem ilham perisi hem akıl hocası hem de modeli oldu... İşte İstanbul ziyaretinde Sibel Arna'ya konuşan Erbuğ'un Hilfiger macerası...

Haberin Devamı

Deniz Corolina Erbuğ ve Tommy Hilfiger / Foto Galeri

Deniz Carolina Erbuğ… Sekiz kardeşli bir Türk baba ve İngiliz bir annenin aşkının meyvesi. Tıp okumak için İstanbul’dan Chicago’ya giden ve hayatının geri kalan kısmını orada geçirmeye karar veren babası, Deniz Carolina dünyaya geldikten sonra onun bir Amerikalı gibi yetişmesi çabaladı. İlerleyen yıllarda Deniz, ikinci bir dil öğrenmek istemedi, Türkçe öğrenmek için heves etmedi.

Kendisini her zaman “Yüzde ellim Türk” diye nitelendirdi. Ruh halinin değişkenliğini, yeni kurtulduğu sigara içme alışkanlığını, sıcakkanlı oluşunu yine yüzde elli Türklüğüne bağladı. Güzelliğini İngiliz annesinden alan Deniz, uzun süre mankenlik yaptı.

AŞK SAHİLDE BAŞLADI

Fransa’daki St. Tropez sahillerine gittiği gün hayatı değişti. 2005’in temmuz ayıydı. Deniz Carolina, sahilde yoga yapıyordu. Hayatını değiştirecek kişi ise oğullarıyla sahilde oturuyordu. Yoga eğitmeni aracılığıyla tanıştılar. Birbirlerine hemen ısınan ikili, çok iyi bir arkadaşlığın ilk adımını o gün attı. Deniz’in ilk hisleri arkadaşlık seviyesindeydi ama hayatının erkeği ona düpedüz aşık olmuştu.

Haberin Devamı

O, kim mi? O, kimine göre bir pazarlama dahisi kimine göre ise kendini sürekli yenilemeyi bilen bir tasarımcı. Ticarete yatkın zekasıyla Ralph Lauren ve Celvin Klein gibi olmak için yola çıkmış ve bunu başarmış bir isim: Tommy Hilfiger.

TÜRKLERİN DAMADI OLMAKTAN MUTLU

O gün büyük aşkın başlangıcı oldu ve çift, geçen yıl evlendi. Şimdi o Türk kızı, eşi Tommy Hilfiger’in hem karısı hem akıl hocası hem de modeli. Tommy Hilfiger’in söylemine göre, Türk zevki, Türk tadı onunla birlikte dünyaya yayılıyor. Özetle Deniz Carolina Erbuğ, dünyaca ünlü marka Tommy Hilfiger’in ilham perisi… Karısına "Dee" diye seslenen 58 yaşındaki Hilfiger ise Türklerin damadı olmaktan çok mutlu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!