Kubilay - Mağazayı aldı

Güncelleme Tarihi:

Kubilay - Mağazayı aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2009 16:49

Haberin Devamı

Engelli çocuklar için bir kapıda siz açın     

Çırağan Palace Kempinski ve Açık Kapı Derneği, 19 Ekim’de 0-6 yaş arası engelli çocuklar yararına bir balo düzenleyecek. “Bir kapı da siz açın” sloganı ile gerçekleştirilecek Çırağan Kempinski Balosu’nda elde edilecek gelirin tamamı, derneğe bırakılacak. Önceki gece, balonun tanıtımı amacıyla Çırağan Palace Kempinski’de bir davet verildi. Otelin halkla ilişkiler müdürü Çiler ılhan ile dernek başkanı Didem Kurdoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davete, aralarında Maide Kurttepeli, Nevbahar Koç, Aslı Soyak ve Suzan Yılmaz’ın da yer aldığı dernek üyeleri katıldı. Dernek, daha önce düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirle 2008’de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Genel Müdürlüğü ile birlikte Bahçelievler şeyh Zayed Çocuk Yuvası’nın içinde 0-6 yaş grubu engelli çocuklar için modern bir rehabilitasyon merkezi açmıştı.

------------------------

Oğul Artam'dan dergi     

Haberin Devamı

20 yıldır Antik Dekor dergisini çıkaran Antik A.ş’nin sahibi Nurcan Artam’ın oğlu Olgaç Artam da bu sektöre el attı. Olgaç Bey, geçtiğimiz ay Artam Global adlı sanat dergisini piyasaya çıkarmaya başladı. Onun koordinatörlüğünde hazırlanan dergide, modern ve çağdaş sanat alanındaki önemli gelişmeler, fuarlar, bienaller, rekorlara sahne olan müzayedeler, uluslararası üne sahip sanatçı profilleri ve akademik makaleler yer alıyor.

------------------

'Temiz Su'ya destek

Ankara Koru Rotary Kulübü, “Temiz Su” projesine katkı sağlamak amacıyla önceki gece başkentteki Avusturya Büyükelçiliği’nde “Çimler Üstünde Dans” adlı bir davet verdi. Dans gecesine katılanlar arasında Derin Mermerci ve erkek arkadaşı Tolga Egemen de vardı. ıki sevgili, elçiliğin bahçesinde verilen davette arkadaşları Ümit-Deniz Kınav çifti ile vakit geçirdi.

--------------------------

Denetlemeye gelmiş

Patrizio Pepe ve Pinko markalarının Türkiye temsilcisi Arzu Sabancı, önceki gün Kanyon’daydı. Alışveriş merkezine mağazasını denetlemek için geldiğini söyleyen işkadını, diğer mağazaların vitrinlerinlerine göz atmayı da ihmal etmedi.

--------------------------

İstanbul TAG'leniyor

Haberin Devamı

Murad Erenler, Jack Ojalvo ve Aslı Kuriş, bir araya gelerek Trio Art Group’u (TAG) kurdu. TAG, ıstanbul’daki galeri ve restoran dünyalarını birleştirerek bu iki keyfin kesiştiği sosyal ortamlar yaratmayı amaçlayan bir oluşum. TAG’in ilk organizasyonu ise Ayşe Küçük’ün “Hello Goodbye” adlı sergisi oldu. Asmalımescit’teki Flamm Restaurant’da açılan sergi, 30 Ekim’e kadar açık kalacak.

------------------

İşte Hasman'ın damadı

Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’dan olan ikiz kızlarından Merve, iki yıldır flört ettiği Alican Özbaş ile geçtiğimiz hafta, evde, aile arasında yapılan bir törenle evlendi. Düğünü 2010’un yaz aylarında yapmayı planlayan çift, önceki gün Bebek’teydi. Arkadaşlarıyla buluşan ikili, nikâh yüzüklerini gösterirken çok mutlu görünüyordu.

--------------  

Zara'yı aldı

Haberin Devamı

Metin şen’in eşi Aslı şen, önceki gün İstinye Park’taydı. Aslı Hanım, Range Rover cipiyle geldiği alışveriş merkezinde Zara’ya da uğradı. Mağazadan bir sürü paketle çıkan şen, yeni sezon için elbise ve ev eşyası aldığını söyledi. Poşetleri arabasına taşımakta zorlanınca da alışveriş merkezindeki iki görevli ona yardımcı oldu.

---------------

Müteahhit kafe açtı

30 yıldır müteahhitlik yapan Cemal Aksu, eşinin ısrarları üzerine kafe açtı. Hizmete soktuğu Suadiye Cafe’de dünya mutfağının en güzel örneklerini sunmayı hedefleyen Aksu, danışman olarak da ülkemizi yurtdışındaki fuarlarda temsil eden aşçı Serkan Bozkurt’u işe aldı.

----------------

Elele geldiler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Dos Santos da İstinye Park’ı mesken tutan futbolculardan... Santos, alışveriş merkezine önceki gün eşiyle el ele geldi. Yemek yedikten sonra İstinye Park’ta kısa bir tur atan çift, ardından oradan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!