Kördüğüm 4. bölümde Sezen Aksu Küçüğüm şarkısı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 4. bölümde Sezen Aksu Küçüğüm şarkısı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 23:06

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kördüğüm bu akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Seyircilerin ilgiyle takip ettikleri dizinin son bölümüne ise ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun 'Küçüğüm' isimli şarkısı damgasını vurdu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, her Perşembe günü saat 20.00’de TV ekranında oluyor.

Seyircilerin her bölümde yeni sürprizler ile karşılaştıkları dizinin 4. bölümüne Sezen Aksu şarkısı damgasını vurdu. Ünlü şarkıcının 'Küçüğüm' isimli şarkısının yer aldığı dizi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

İşte; 28 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen Kördüğüm 4. bölümünde Sezen Aksu'nun Küçüğüm şarkısının yer aldığı o sahne:

Söz / Müzik / İcra: Sezen Aksu Aranjman: Uzay Heparı

Zengin oyuncu kadrosuyla ekrana gelen ‘Kördüğüm’, karakterleri ve hayat standartları tamamen zıt olan iki farklı erkek ve idealist bir kadın arasında geçen hikayesiyle daha ilk bölümden izleyiciyi kendine bağladı.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!