Konuklar da yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Konuklar da yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

‘‘The Best Model Of The World '97’’nin önceki akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan finalinde, erkekler kategorisinde ‘‘Dünyanın En İyi Mankeni’’ unvanını, ülkemizi temsil eden Kenan İmirzalıoğlu kazandı. Bayanlarda ise, İngiltere'den katılan 25 yaşındaki Joanne Bradbury ‘‘Dünyanın En İyi Mankeni’’ seçildi. Saat 22.00'den itibaren Kanal D'den canlı olarak yayımlanan yarışma, kusursuz organizasyonuyla dikkat çekti.

65 yarışmacının mücadele ettiği büyük finalin konukları da, dünyaca ünlü modacıların kreasyonlarını taşıyan finalistler kadar şıktı. Yarışmadan önce düzenlenen kokteyl, tam bir moda şölenine dönüştü. Sanat, moda ve iş dünyasının ünlü isimleri, şıklık yarışında birbirleriyle çekiştiler. Hanımlar, özellikle göğüs dekolteleriyle dikkat çekerken, gece elbiselerinde kırmızı ve tonları, tercih edilen renk olarak göze çarptı.

Gecenin sunuculuğunu, Jessica Champbell, Deniz Pulaş ve Halit Ergenç yaptı. Erkan Özarman tarafından organize edilen yarışmanın finalistleri, önce ülkelerinin milli giysileri, sonra da moda dünyasının en büyük 16 modaevinin kreasyonlarıyla podyuma çıktı. Bu yıl 10'uncusu düzenlenen yarışmanın bayanlar kategorisinde ülkemizi temsil eden Deniz Akkaya ise, ‘‘The Best Grace’’ seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!