Kokain bana tuvalette taş yalattı

Güncelleme Tarihi:

Kokain bana tuvalette taş yalattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2005 01:11

‘Geçmişte Yediğim Dolmalar’ isimli kitabını geçtiğimiz günlerde çıkaran Filiz Kansu, açıklamalarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Kansu, ünlülerle yaşadığı ilişkilere yer verdiği kitabında, kokain alışkanlığından, kendisini bir tuvalette taşları yalarken bulduğunda vazgeçtiğini de anlattı.

‘GEÇMİŞTE Yediğim Dolmalar’ kitabını filme çekmek isteyen pek çok yönetmenin olduğunu belirten Filiz Kansu, Hürriyet’e konuştu. Kansu, ‘Ben kadın değilim! Kadın bedeninde ve cinselliğinde erkek gibi düşünen biriyim. Benim filmimin 4 ayrı bölümünü 4 ayrı yönetmen çekmeli. Bunlar Pedro Almod var, Wim Wenders, Michelangelo Antonioni, Bernardo Bertolucci ve Oliver Stone olabilir’ dedi.

Ailede alkolik var mı?

Hayır, içen bile yoktu. Ben alkolden nefret ederim. Ne alkol ne sigara kullanırım. Bira dahi benim için boşanma sebebidir. Ben ot içiyorum.

Kitabınızda kokain içtiğinizi, ancak Sardunya Zeytin Bar’da tuvalet taşlarını yaladığınızı fark ettiğiniz anda bıraktığınızı söylüyorsunuz...

Evet, iyi ki böyle bir olay olmuş. Ben steril bir kadınım ve o durumda kendimi bulmak hoş değildi. Ben o taşı yaladığım anda bıraktım. Sonra Tunus’a gittim, çölde yaşadım, berberilerle dostluk kurdum.

DALİ TABLOMU SATAMAZ

Kürt İdris’in oğlu Doğan’la evliliğinizi hata olarak görüyorsunuz. Bir de aranızda tablo çatışması var. Sizin Salvador Dali imzalı bir tablonuz varmış, o almış galiba...

O tablo yüzünden boşanma mahkememiz sonuçlanamadı. 7 Şubat’ta bir duruşmamız daha var.

Ya sattıysa?

Satamaz. O zaten Salvador Dali’nin kim olduğunu bilmez! Eşimin böyle bir sanat kültürü yok. Neyi nereye satıyorlar? Ancak Kars’ta peynir satabilir onlar. Ama benimle evliyken onun nasıl bir maddi ve manevi değere sahip olduğunu öğrenmişti. Hatta bir gün Hürriyet gazetesindeki ‘Mali şube ekipleri bir Salvador Dali tablosunu 1 milyon dolara satılırken ele geçirdi’ haberini gelip bana göstermiş, ‘Bak bu bizim ressamdan değil mi karıcığım’ demişti. Yine de o tabloyu satamaz, çünkü müze müdürlükleri, Kültür Bakanlığı ve bende evrakları var. Hukuki önlemleri aldık. Yurt dışına çıkamaz o tablo.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!