Kıvırcık saç sendromu

Güncelleme Tarihi:

Kıvırcık saç sendromu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 00:00

Kıvırcık saç, bazıları için sorun teşkil ediyor. Özellikle de ünlü sanatçılar. İşte kıvırcık saçlı fotoğraflarını hatırlamak bile istemeyen ünlülerden saç yorumları:

"Kıvırcık saç beni çok rahatsız ediyordu. Ben de saçlarımı dalgalı yaptım. Dalgalı saç bana daha çok yakışıyor. Ancak ne yaparsam yapayım saçlarım yine kıvır kıvır oluyor."
/images/100/0x0/55ea367af018fbb8f871b51a

NICOLE KIDMAN "Küçükken, insanlar kıvırcık saçlarımı çekiştirirdi. Sanki kıvırcık saç doğaüstü bir durummuş gibi saçlarımı şaşkın şaşkın incelerlerdi. İşte bu ilgiden dolayı çocukluğumdan itibaren kıvırcık saçlarımdan nefret ettim."

JUSTIN TIMBERLAKE "Kıvırcık saçlarımla aptal gibi gözüktüğüme inanıyorum. Kıvırcık saçlı çektirdiğim fotoğraflara bakarken çok eğleniyorum. Çünkü kıvırcık saç, yüzüme çok çocuksu bir ifade veriyor. Ayrıca kıvırcık saçların bakımı zor."

HAYDEN PANETTIERE "Saçlarımın kıvırcık olması aslında bana masum bir güzellik kazandırıyor. Ancak bazıları benimle aynı fikirde değil. Saçlarım yüzünden okulda hep alay konusu oldum. İnanmayacaksınız ama saçlarımı ilk defa evin ütüsüyle düzeltim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!