Kısmetse Olur 209. bölüm fragmanında yeni bir dönem..

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 209. bölüm fragmanında yeni bir dönem..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 10:04

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışma programı Kısmetse Olur hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Bugün 209. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Kısmetse Olur'da sürpriz bir ilişki mi başlıyor? Kısmetse Olur'da Gong çaldı, artık yeni bir dönem başlıyor. İşte Kısmetse Olur'da son yaşananlar..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oldu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldığı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe elenerek Kısmetse Olur evine veda etti. 

KISMETSE OLUR EVİNE GİREN İSİM TANKUT OLDU!
Kuaför olan Turgay Tepe, Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönem isim Tankut oldu. Tankut Denker pazartesi günü eve giriş yapacak.

KISMETSE OLUR 37. HAFTANIN FİNALİ İZLE

Mehtap ve Ali arasında bir yakınlaşma olacak mı? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!
Ali, Mehtap'a mı yoksa Hande'ye mi yönelecek?

KISMETSE OLUR 209. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR'DA GONG ÇALDI

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’ un geçtiğimiz haftalarda elenen damat adayı Tankut,  eve geri döndü. Tankut’un geri dönüşü ile tüm adaylar büyük bir şaşkınlık yaşarken bu dönüşe en çok sevinen Daniela oldu.

Yarışmacılar henüz Tankut’un sevincini yaşarken, asıl büyük sürpriz ise programın sunucusu Seda Akgül’den geldi. Programın en başından beri büyük bir heyecan ve merakla beklenen Gong çaldı.

Gong’un çalınmasıyla birlikte Kısmetse Olur evinde bundan böyle eleme yapılmayacak. İzleyicilerden gelen sms’ lere göre belirlenen bir çift ise muhteşem bir düğün ile dünyaevine girecek.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı belli oldu. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı 12 Haziran Kısmetse Olur'da ilkler yaşandı. Eser 10 bin TL'lik çekin sahibi olurken; Cansel ve Batuhan eleme adayı oldu. Kısmetse Olur'da büyük final sürprizi herkesi heyecanlandırdı. Bu hafta kimse elenmedi.

Bu hafta Kısmetse Olur'da tüm adayları bekleyen büyük final sürprizi ne oldu?
Kısmetse Olur'da bir ilk yaşanıyor!

 

BAKMADAN GEÇME!