Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Selçuk kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurun yeni damat adayı Selçuk kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 11:05

Kanal D'nin olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur haftanın finali 23 Ocak Cumartesi akşamı gerçekleşti. Gerilimin ve olayların her an yaşandığı Kısmetse Olur evindeki eleme gecesinde eve veda eden isim Gürkan oldu. Gürkan'ın yerine ise eve yeni damat adayı Selçuk girdi. Peki; Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Selçuk kimdir?

Haberin Devamı

Hafta içi hergün gündüz kuşağında hafta sonu ise akşam kuşağında canlı yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur'da 23 Ocak Cumartesi akşamı heyecan dolu bir final gecesi yaşandı.

Olayların bir türlü durulmadığı Kısmetse Olur evinden Gürkan elendi. Eleme sonrası eve giren yeni damat adayı ise Selçuk oldu. Peki; Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Selçuk kimdir? İşte detaylar...

Kısmetse Olur evinin yeni damar adayı Selçuk, 23 yaşında ve fitness antrenörü. Spor salonu sahibi olan ve bunun yanında tekstil işleriyle de ilgilenen Selçuk bazı gelin adaylarının övgü dolu sözleriyle beğeni kazandı.

Yeni damat adayı Selçuk, Kısmetse Olur'da!

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA (23 OCAK 2016 Cumartesi) KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde bu hafta elenen isim belli oldu. Kanal D'nin sevilen izdivaç programında 23 Ocak Cumartesi akşamı elenen isim Gürkan oldu.

Haberin Devamı

SMS oylaması sonucu damatlar evinde Eser koruma altına alınırken, gelinler evinden ise Ceyda yarışmacı arkadaşları tarafından koruma altına alındı.

Gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Gözde dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı kazanan Ayça'nın sayesinde elenmekten kurtuldu.

BAKMADAN GEÇME!