Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Hazal çıldırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Hazal çıldırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 08:12

Kısmetse Olur yarışmasının yeni bölüm fragmanında olaylar durulmuyor. Kısmetse Olur evinde Hazal'ın annesi sürpriz yaparak misafir oluyor. Yarışmanın yeni bölümünde Hazal'ın annesi ile keyifli geçen sohbetlerin yanı sıra gergin anlarda yaşanıyor. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Hazal ve Semih arasında hiçte hesapta olmayan bir gelişme yaşanıyor. Peki Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte detaylar

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta kimin eleneceğini merakla bekleniyordu. Yarışmanın sıkı takipçileri Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun cevabını arıyordu. Dün akşam yapılan eleme gecesinde Kısmetse Olur'da kimin elendiği açıklandı. Yarışmanın ilerleyen haftalarında heyecan dozu da artarken, gergin tartışmalarda yaşanıyor. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur evinden elenen isim

Kısmetse Olur evinde bu hafta gergin anlar yaşandı. Gelinler ve Damatlar arasındaki tartışmalar farklı isimler üzerinden devam ediyor. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusu yarışmanın takipçileri tarafından merakla bekleniyordu ve iki yarışmacı bu hafta eve veda etti. Kısmetse Olur'a bu hafta Adnan ve Didem krizi damga vururken, Semih'in de bu tartışmaya dahil olması gerginliği arttırdı.

Haberin Devamı

Peki Kısmetse Olur haftanın finalinde başka neler yaşancak? İşte yarışmanın bu haftaki eleme öncesinde meydana gelen olaylarından kısa bir tanıtım

Kısmetse Olur 256.Bölüm Fragmanı yayında! Hazal'ın annesi eve geliyor ancak Hazal ve Semih'i beklenmedik bir gelişme daha bekliyor!
Gamze, Semih'e hisleri olduğunu itiraf ediyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isimler belli oldu. Kısmetse Olur evinde bu hafta Damat adaylarından Arif, gelin adaylarından ise Leyla elendi. 

Kısmetse Olur'da bu hafta yaşanan eleme heyecanının ardından, 3 gelin adayı Gökhan için birbirlerine girdi. Rabia, Aycan ve Ayça arasında yaşanan kek krizi tatlı sert bir tartışmaya dönüştü. Ayça'nın yaptığı keke Aycan tarafından meyve suyu dökülünce ortalık karıştı.

Kısmetse Olur 255.Bölüm'de; Ayça ve Gökhan arasındaki samimiyet, Aycan'ı rahatsız ediyor! Gelin adaylarının arasında kalan Gökhan'ı zor günler bekliyor. Peki Gökhan bu durumdan nasıl çıkacak ve kendini hangi isme yakın görüyor? 

KISMETSE OLUR'DA 10 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Haftanının kazananına verilen 10 bin lira değerinde ödül ise Semih ve Hazal arasında paylaşıldı. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Hazal çıldırıyor

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da geçen hafta 10 binlira değerindeki çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Gökhan bu sayede Semih'i elenmekten kurtardı Kısmetse Olur'da Esra Yağan elenerek Kısmetse Olur evine veda etti. Eski yarışmacılardan Ayça, Kısmetse Olur evine tekrar gelerek herkesi şaşırtan bir giriş yaptı.

 

BAKMADAN GEÇME!