Kısmetse Olur’da neler yaşanıyor? - canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da neler yaşanıyor - canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 13:17

Ekranların izleyiciler tarafından sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur’da her geçen gün heyecan dolu anlar yaşanıyor. Gelin ve damat adayları birbirlerini tanıma yolunda çok çaba sarf ediyor. Aşk kokulu dakikalar, gerginlikler, sevgi sözcükleri, tartışmalar, sıcak bakışmalar birbirine karışıyor.

Haberin Devamı

Bugün 85. bölümü yayınlanacak olan Kısmetse Olur'da yepyeni heyecanlar izleyicileri bekliyor. Nur'a sürpriz bir mektup ile onunla ilgilendiğini ve tanımak istediği söyleyen Erdem, Nur ile görüşecek ve ona olan duygularını yüzyüze söyleyecek.

Mehtap ise, Murat'a “Mantığımı el verdiği, gönlümün rahat ettiği tek şeysin sen” diyerek ona olan aşkını anlatıyor.

Adnan ile Ceyda arasındaki gerginlik bir türlü bitmek bilmiyor. İkilinin konuşması sırasında Adnan sinirleniyor ve Ceyda'nın yanından ayrılıyor. Ceyda ise onun gitmesine izin vermek istemiyor.

Kısmetse Olur 85. bölüm fragmanı

Eve Emre için geri dönen Ayça ise bambaşka bir isme ilgi duymaya başlıyor. Semih'i çok yakışıklı bulduğunu ve onunla ilgilenebileceğini söyleyen Ayça, meraklı bakışları üzerinde toplamayı başardı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Herşey. bugün yayınlanacak olan yeni bölümde ortaya çıkacak. Bakalım birbirini tanımaya çalışan çiftler, aşklarını yaşamaya devam edebilecek mi? Yeni isimler birbirlerini tanıma yoluna gidecek mi? Tüm cevaplar yeni bölümde gizli.

KISMETSE OLUR'DA YAŞ PASTA SAVAŞI

Kısmetse Olur evinde eğlenceli dakikalar da yaşanıyor. İşte tüm adayların yaptıkları yaş pasta savaşı:

BAKMADAN GEÇME!