Kısmetse Olur'da yeni bir ilişki mi başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda yeni bir ilişki mi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 09:30

Kanal D'nin heyecanla takip edilen programı Kısmetse Olur'da sürpriz anlar yaşanıyor. Nur ve Batu arasında yeni bir ilişki başlıyor mu? Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'da neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur'dan sürpriz detaylar..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da heyecan dorukta. Yeni bölümde neler olacak? Kısmetse Olur 36. haftanın final fragmanı da yayınlandı. İşte Kısmetse Olur'da yaşanacaklardan ilk detaylar..

Nur ve Batuhan arasındaki yakınlaşma giderek artıyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Nur ve Batu'nun imkansız aşkı mümkün olabilecek mi?

KISMETSE OLUR 199. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur'da iki çift birden ödüle çıkıyor! Başbaşa yemeğe çıkan Nur ve Batu arasında neler olacak?
Nur, Batu ile bir ilişki yaşamak istediğini itiraf ediyor! Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 200. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmacıları büyük bir final sürprizi bekliyor!Final sürprizinde neler olacak? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.15'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Melis ve Mehtap Haftanın En'lerini seçti.
Melis ve Mehtap, Haftanın En'leri olarak seçtikleri damat adaylarına ödül verdi.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu hafta elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı.

KISMETSE OLUR'DA YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil...

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.

KISMETSE OLUR 35. HAFTANIN FİNALİNİ İZLE

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA HAZAL VE DANİELA GERİLİMİ

Hazal ile Daniella arasında gerilim büyüyor.
Daniella'nın Emre hakkında söyledikleri Hazal'ı sinirlendiriyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!