Kısmetse Olur’da sürpriz gelişmeler yaşandı! - 17 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da sürpriz gelişmeler yaşandı - 17 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 21:12

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında hafta içi her gün yayınlanan ve milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başaran izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün olaylar bitmek bilmedi. Heyecanlı anların yaşandığı Kısmetse Olur’da yaşanan tüm olaylar ayrıntıları ile birlikte haberimizde…

Haberin Devamı

Sekiz gelin ve sekiz damat adayının hayatının aşkını bularak evlenmek için bir araya geldikleri sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün inanılmaz olaylar yaşandı.

Gelin adaylarından Mehtap, bugün çok hastaydı. Böbrek ağrısı çeke Mehtap evde bir anda fenalaştı. Ağrılar içinde kıvranmaya ve bağırmaya başlayan Mehtap’ı damat adaylarından Ali kucağına aldı ve dışarıya çıkardı. Mehtap, tedavi olduğundan dolayı bugün Kısmetse Olur evine gelemedi.

Mehtap’ın ağrılar içinde kıvranmasını damatlar evinden izleyen Murat, bir anda koşarak Mehtap’a bakmaya bitti. Yaşadıkları aşk bitmiş bile olsa, Murat Mehtap için çok endişelendi.

Hazal ve Emre aşkında soğuk rüzgarlar esiyor!

Kısmetse Olur’un HazEm çifti büyük bir gerginlik yaşadı. Hazal’ın Emre’den ilgi beklemesinden kaynaklanan tartışma gittikçe alevlendi. Birbirlerine kırıcı sözler söyleyen çiftten Hazal, bütün gün gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Melis, yeni gelin adayı Cansu ile uğraşmaya başladı. Cansu, bugün damatlar evine geldi, Tankut ve diğer damat adayları ile sohbet etti. Melis, bir anda damatlar evini basar gibi gelip Cansu’yu zorla götürmeye çalıştı. “Çayın bitti, kalk. Hemen gidiyoruz, seninle konuşacağız.” diye konuşan Melis karşısında Cansu zor anlar yaşadı. Ancak, Melis’i dinlemedi ve kalmadı.

Kısmetse Olur’da sürpriz gelişmeler yaşandı - 17 Mart 2016

Bu tartışma sırasında Melis’i engellemeye çalışan Tankut, Melis’i Semih’e yönlendirdi. Semih ile kısa süreli tartışan Melis, sonunda gelinler evine geri döndü.

Süresi dolunda gelinler evine geri dönen Cansu, Melis’le tartıştı. Melis’e “Sen ne yaparsan yap, benim duygularıma engel olamayacaksın. Zaten ben engel olabilseydim buraya gelmezdim.” dedi. Bu sırada gözyaşlarına engel olamayan Cansu, bahçeye çıktı ve ağladı.

Batuhan ve Ayça aşkı ise tam gaz devam ediyor. Batuhan’ın Ayça’yı tavlama çabalarının sonunda ikna olarak Batuhan ile sevgili olan Ayça, yeni aşkının tadını çıkarıyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da sürpriz gelişmeler yaşandı - 17 Mart 2016

Ali ve Ceyda arasında neler oluyor? Ali, gelinler evinden çıkarken Ceyda’nın elini öpüyor. Bu öpücük Ayça’nın gözünden kaçmıyor. Ceyda, inkar etse de kızlar Ali’nin Ceyda’ya yakınlaşmaya çalıştığını söylüyorlar.

Cansel, Eser için sürpriz bir yemek hazırladı. Gelinler evinin bahçesini balonlar ile süsleyen Cansel’in sürprizi karşısında Eser çok mutlu oldu. Romantik konuşmalardan sonra dans eden çift, mutluluğun tadını çıkardı.

Evde çalan müziğin etkisiyle duygulanan Hazal, gözyaşlarına hakim olamıyor ve Emre için “Her sinirlendiğinde beni bırakıp gidecek.” diyor. Bunu damatlar evinden dinleyen Emre “Ben seni hiç bırakır mıyım?” diyor ama Hazal bunu duymuyor.

Haberin Devamı

Peşpeşe çalan romantik şarkılar eşliğinde Cansel ve Eser mutlulukla dans ederken evde gözyaşları dökülüyor. Hazal, Ceyda, Melis, Cansu ve Adnan ağlıyorlar. Tankut ise Daniela’nın resmiyle dans ediyordu.

BAKMADAN GEÇME!