Kış Güneşi 3. yeni bölüm fragmanı büyük sır ortaya çıkıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi 3. yeni bölüm fragmanı büyük sır ortaya çıkıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:21

Kış Güneşi 3. bölüm 1. ve 2. fragmanı izleyici ile buluştu. Bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizide tansiyon giderek yükseliyor. Nisan, Mete bildiği kişinin aslında yıllardır öldü sanılan Efe olduğunu öğreniyor mu? Merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Show TV’nin yeni dizisi Kış Güneşi bu akşam 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümü ile büyük merak uyandıran, etkileyici hayat hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin 3. bölümünden detaylar geldi.

Başrollerini Kavak Yelleri dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Aslı Enver, yakışıklılığı ile genç kızların hayran olduğu Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı Kış Güneşi dizisinde heyecan giderek yükseliyor.

Kış Güneşi 3. Bölüm 2. Fragmanı

Nisan büyük sırrı öğreniyor!

Mete’nin ölümünün ardından onun yerine geçen ikiz kardeşi Efe, zorlu bir mücadeleye giriyor. Mete’nin geride bıraktığı hayatını alarak babasının intikamını almaya çalışıyor. Dizinin bu akşamki yeni bölümünde Mete’nin kendisinin yakın arkadaşı ile aldattığını gören Nisan, artık her şeye şüphe ile yaklaşıyor.

Haberin Devamı

Mete’nin öldüğünü e onun yerine Efe’nin geçtiğinin farkında olmayan Nisan, eski evde kocasının Seda ile ilişkini kendi gözleriyle görür. Ailesinin Mete olarak bildiği Efe ise büyük çaresizlik içindedir. Nisan’ın üzülmesine dayanamasa da kendini gizlemek zorundadır.

Kış Güneşi 3. Bölüm Fragmanı

Yaşadığı ağır yükü daha fazla kaldıramayacağını anlayan Nisan, Mete’den boşanarak yurtdışına gitmeye karar verir. Efe ise her ne kadar onu bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Ancak Efe için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Zira havalimanında onu büyütüp yetiştiren üvey annesi Fatma ile karşılaşır.

Efe’yi öldürenin Kadim olduğunu sanan Burak, büyük bir sürprizle karşılaşır. Kadim’i öldürmek için çıktığı bu yolda karşısına Efe çıkar. Diğer yandan Nisan, artık çevresindeki her şeye şüphe duyar. Büyük bir iz peşinde olan Nisan, yeni bir olayla sarsıntı yaşar. Seda, hamile olduğu haberini almıştır.

Kış Güneşi bu akşam saat 20:00’da Show Tv’de yayınlanacak olan 3. Bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!