Kırgın Çiçekler 35. yeni bölümünde kızlar ayrılıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 35. yeni bölümünde kızlar ayrılıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 10:26

Kırgın Çiçekler 35. bölüm fragman yayınlandı. Dizide bu akşam, yurttan tahliye edileceğini öğrenen kızlar, ayrılacakları için büyük üzüntü yaşarlar. Kırgın Çiçekler 35. bölüm detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 35. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi kendine hayran bırakan dizi her zaman olduğu gibi yine nefes kesecek. Kızların bir arada kalma mücadelesine tanık olacağımız 35. bölümü sakın kaçırmayın.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi dram örneklerinden biri olan Kırgın Çiçekler 35. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yine nefes kesecek bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin yeni bölüm fragmanı etkileyici sahneleri ile izleyiciyi büyüledi.

Kırgın Çiçekler 35. Bölüm Fragmanı

Kırgın Çiçekler 35. bölümde neler olacak?

Banu, bir yandan eşinden boşanması, bir yandan küçük kızını kaybetmenin acısıyla yaşadıklarından Kader’i sorumlu tutar.

Haberin Devamı

Anne kız arasında savaş sürerken dizinin son bölümünde Kader, annesinin evine gitmiş, tartışma sırasında merdivenlerden yuvarlanmıştı.

Hastaneye kaldırılan Kader, annesinin onu terk etmesinin gerçek sebebini öğrenir. Polis, Kader’in başına gelenlerden dolay Banu’dan şüphelenir ve onu karakola götürür.

Kemal’in Eylül’e yaptıklarını içine sindiremeyen Serkan, her şeyi geride bırakarak Eylül ile birlikte kaçma planı yapar.

Anne ve babasının mezarlarını yaptırmak isteyen Cemre para bulmak zorundadır. Feride ve Toprak ilişkilerinde zorlu bir sürece girerler.

Meral, annesiyle dalga geçen Defne ve Merve’den yaptıklarının cezasını vermek için plan yapar.

Tüm bu sıkıntılarının yanında yurtlarının tahliye kararı kızlara büyük sarsar. Ayrılmamak için mücadele ederler.

Bu akşam saat 20:00’da Atv ekranlarına gelecek olan Kırgın Çiçekler yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!