Kırgın Çiçekler Songül'ü kim kaçırdı? 32. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler Songülü kim kaçırdı 32. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 12:38

Kırgın Çiçekler dizisinin 32. yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. İzleyicilerin en çok merak ettikleri ''Songül'ü kim kaçırdı?'' sorusu bu akşam yanıt buluyor. Peki; Kırgın Çiçekler 32. bölümünde neler yaşanacak? İşte heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta muhteşem bir final ile yine çok konuşulacak olayların sinyalini veren ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 32. Bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi dram örneklerinden biri olan Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı yayınlandı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 32. BÖLÜM FRAGMANI

Bu akşam seyirci ile buluşacak olan dizinin yeni bölümünde hayranlarını heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmeler bekliyor.

Geçtiğimiz hafta 31. bölümü ile ekranlara gelen Kırgın Çiçekler’in bu haftaki bölümünde Songül kaçırılıyor. Peki, Songül’ü kim neden kaçırıyor? Meral annesi ile ilgili gerçekleri öğrenebilecek mi? Seher çektiği zorlukların üstesinden gelebilecek mi?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 32. bölüm özeti

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği dizisinin yeni bölümünde Meral annesinin pavyonda çalıştığını öğreniyor. Öğrendiği bu gerçek karşısında büyük üzüntü yaşar. Annesi ile ilgili hayal kırıklığı yaşayan Meral’i bu bölümde yeni sürprizler bekliyor.

Meral'in annesinin Taksim'de bir pavyonda sahneye çıktığını öğrenen Güney’in bunu Defne’ye anlatması ortalığı iyice kızıştırır. Defne, Meral’in annesi ile ilgili gerçeği herkesin öğrenmesini sağlayacak bir plan yapar.

Sınıfta herkesin içinde Meral’in annesinin posterini çıkarır ve onun pavyon şarkıcısı olduğunu açıklar. Defne’ye bu gerçeği söyleyen Güney’in Songül ile araları açılır. Güney’in böyle bir hata yapmasını kabullenemez ve uzaklaşır. Ancak Songül’ü kötü bir sürpriz beklemektedir. Silahlı kişiler tarafından zorla arabaya bindirilir ve kaçırılır.

Diğer taraftan Kemal ise Nazan’dan telefonla mesaj atarak para koparmaya çalışır. Ancak mesajı Mesude görür. Bakalım Mesude bu sefer kocasının gerçek yüzünü görebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!