Kiralık Aşk 42.bölüm fragmanında hayranlarını şaşırtan gelişme

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 42.bölüm fragmanında hayranlarını şaşırtan gelişme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 07:16

Kiralık Aşk dizisinin bu hafta yayınlanacak 42.bölüm fragmanı hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Büyük bir heyecanla dizinin yeni bölüm fragmanını bekleyen Kiralık Aşk hayranları yeni fragmandan sonra adeta mest oldu. Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanını izlemediyseniz haberimizde bulunan videodan izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk bu hafta herkesi şaşırtacak bir bölümle ekranlara gelecek. Yeni bölüm fragmanında verilen defile sonrasında ortalığın karıştığı görülüyor. Defne'yi şaşırtan gelişmeler hayranlarını da şoke edecek. İşte Kiralık Aşk'ta bu hafta yaşanacaklar.

Kiralık Aşk heyecanla beklenen 42. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne'yi bekleyen sürpriz ne? Kiralık Aşk 42. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada!Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi? Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor.
Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor! Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek. Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak? Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

KİRALIK AŞK'IN YILDIZINA BÜYÜK ŞOK!

Kiralık Aşk dizisinin yıldızı Elçin Sangu sevgilisi ile birlikte Beşiktaş maçına gitti. Yıldız oyuncu  polisin gazlı müdahalesine maruz kaldı. Kiralık Aşk'ın yıldızı objektiflere böyle yansıdı

Kiralık Aşk dizisinin Defne'si Elçin Sangu gönül verdiği Beşiktaş'ın maçını izlemek için dün Vodafone Arena'daydı. Polisin gazlı müdahalesine maruz kalan Sangu ve sevgilisi karelere böyle yansıdı.

Beşiktaş taraftarlarının 1000 günü aşkın süredir hasretini duyduğu 'semtten stada yürüyüşü' nü gerçekleştirirken, polisin TOMA ile tayzikli su sıkıp biber gazıyla taraftarları uzaklaştırmaya çalışması tarihi açılış gününe gölge düşürdü.
Şeref Tribününde maçı izlemek için gelen ünlülerde gazdan nasibini aldı. Yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken ile birlikte maçı izlemeye gelen güzel oyuncu Elçin Sangu, polisin gazlı müdahalesine maruz kaldı.


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU!
bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar..
Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ?
Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi?
Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÖPÜŞME SAHNELERİ İÇİN AÇIKLAMA
Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde öpüşme sahneleriyle gündeme oturan Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ın kızdığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.Partneri Elçin Sangu ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Gupse Özay ile tartıştığı iddia edilen oyuncu, konuya son noktayı koydu: Böyle haberler doğru değil. İkimiz de oyuncu ve profesyonel insanlarız.
 

BAKMADAN GEÇME!