Kiralık Aşk dizisi 51. bölüm fragmanına damga vuran olay!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisi 51. bölüm fragmanına damga vuran olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 09:30

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı ile herkesi ekran başına kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Kiralık Aşk dizisinde Defne ve Ömer arasındaki ayrılık herkesi şok ediyor. Kiralık Aşk 51. bölümde neler yaşanacak? İşte Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son sahnesinde Defne ve Ömer arasında yaşananlar herkesi duygulandırdı. Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanında Defne ve Ömer'in ayrılması herkesi derinden sarsıyor. Defne uzaklaşmaya niyetli. İşte yeni bölüm fragmanı..

 KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede? Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler. Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

Haberin Devamı

Dedesi ile karşı karşıya gelen Ömer oldukça sinirliydi. Yüzüklerin takılıp takılayacağı merak edilirken ilginç gelişmeler yaşandı. Ömer gerçekleri öğrendikten sonra yaşadıkları sonucu oldukça kızgınken Defne, en mutlu olması gereken günde yaşadıkları sorguluyordu. Ömer kızgın olmasına rağmen Defne ‘nin ailesi için her şeye katlandığını söyledi. Herkes için çok zorda olsa Defne ‘yi Ömer ‘e istediler. Yüzüklerin takılması ile birbirlerine olan aşklarını hatırlayan ikili her şeye rağmen duygu dolu anlar yaşadılar.

Ömer yapılanları hazmedemezken her şeyden ve herkesten uzaklaşmak istedi. Defne ‘nin bu süreçte Ömer ‘i araması, arayıp bulamaması duygu yüklü anlar yaşattı. Defne yaşananların ardından darmadağın olurken Necmi yaşananların ardından Ömer ‘in gittiği yeri merak ediyor ve bu arada Neriman ‘a da kızıyordu.

Defne aynı şekilde Neriman ‘ı karşısına alıp içinden geçenleri dökerken gözyaşlarına boğuldu. Neriman ‘a oldukça kızan Defne onun yüzünden oyun oynamaktan bıktığını söyledi. ‘’ Bize karışmayın ‘’ diye isyan eden Defne duygu yüklü anlar yaşadı.

Yaşadıklarının ardından dağılan Defne ise Necmi ile konuşarak yükünü hafifletmeye çalıştı. Necmi ise Defne ‘ye aslında Ömer ‘in babasının hikayesini bilmediğini anlattı. Ömer ‘in annesinin kaybından sonra yaşadıklarını anlattı. Ömer ve babası arasında yaşananlar herkesi şok etti. Aslında babasının Ömer ‘i uzaktan da olsa takip ettiğini öğrenen Defne aslında Ömer ‘in babasının nasıl biri olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 50. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 51. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVİNDİREN HABER

Kiralık Aşk hayranları bu habere çok sevinecek. Dizinin final yapacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapım şirketi Kiralık Aşk hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk dizisi 51. bölüm fragmanına damga vuran olay

 

BAKMADAN GEÇME!