Kiralık Aşk 34. yeni bölümünde aşk ateşi büyüyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 34. yeni bölümünde aşk ateşi büyüyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 11:14

Kiralık Aşk 34. bölümü ile bu akşam seyircilerin karşısına çıkıyor. Heyecan dolu yeni bir bölüm ile ekranlara gelecek olan ve fragmanları ile hayranlarını merak içinde bırakan Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer'in birlikte yaşaması herkesi şoke edecek. Kiralık Aşk 34. bölümünde Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşi büyüyor. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk’ün başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk’ta bu hafta neler olacak? İşte Kiralık Aşk 34. bölüm 1. ve 2. fragmanı.

KİRALIK AŞK 34. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Kiralık Aşk 34. bölümünde Neler Olacak?

Birlikte yaşamaya karar veren, Ömer ve Defne arasındaki aşk ateşini büyütüyor. Sinan’ın Yasemin’e müthiş bir sürprizi olacak. Yasemin ise bu sürpriz karşısında çok şaşıracak.

Fikret Gallo için verilen resepsiyon yaklaşmaktadır. İflasın eşiğinde olan Passionis’in Gallo’ya ihtiyacı var. Herkes Ömer’i Fikret Gallo ile görüşmesi için ikna etmenin çılgın yolları peşindedir.

Sinan ve Yasemin cephesinde neler oluyor? BU ilişki nereye gidecek? Fikret Gallo nihayet Passionis ailesinin hayatına girecek mi? Peki ya Ömer ve Defne arasındaki aşkın elmayla ne ilgisi var?

Haberin Devamı

Merakla beklenen Kiralık Aşk 34. Bölümüyle 19 Şubat Cuma akşamı, saat 20:00’de Star’da.

Kiralık Aşk 34. yeni bölümünde aşk ateşi büyüyor - izle

KİRALIK AŞK KONUSU

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri...

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

BAKMADAN GEÇME!