Kiralık Aşk 29. bölümünde Neriman’ın planı işe yarayacak mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 29. bölümünde Neriman’ın planı işe yarayacak mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 14:51

Kiralık Aşk 29. Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Kiralık Aşk’ın yeni bölümünde neler yaşanacak? Ömer ve Defne’yi ne gibi sürprizler bekliyor? Ömer ve Defne ilişkisinde sürpriz gelişmeler neler? Kiralık Aşk 29. Bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Türk televizyon dünyasının en iyi romantik komedi dizisi olan Kiralık Aşk’ın 15 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek olan 29 Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Haftalardır hem Total hem de AB grubunda birinci sırayı kimseye kaptırmayan Kiralık Aşk’ta yine heyecanlı dakikalar bizleri bekliyor! Bu hafta Cuma günü 29. Bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizinin 2. fragmanları şöyle;

KİRALIK AŞK 29. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren büyük beğeni toplayan ve her bölümü severek izlenen Kiralık Aşk dizisinin bu hafta ki bölümünde Ömer ve Defne aşkında sürpriz gelişmeler yaşanacak. Tasarım alanında Ömer’i idolü olarak gören Defne kendini bu alanda daha fazla geliştirmeye adar. Ömer ise Defne’yi peşinden koşturuyor. Bakalım Defne ile arasındaki buzları eritebilecek mi?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 29. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Yeni şirketinde çalışanlarının motivasyonunu yükseltmek için türlü sürprizler yapan Yasemin tarafında ise durumlar biraz karışık. İsmail ile olan ilişkilerinin bozulması nedeni ile ayrılan Yasemin kendini Sinan’ın evinde alır. Sinan ile ani bir yakınlaşma yaşayan Yasemin’in kafası iyice karışacaktır.

Diğer yandan Yasemin’in şirketinde işe başlayan Sude ise Sinan ile biten ilişkisinin ardından annesinin kendisine bulduğu Kiralık aşkı ile görüşmeye başlar. Yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitleyen Kiralık Aşk’ın 29. Bölüm 2. Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi Seyirler…

KİRALIK AŞK 28. BÖLÜM ÖZETİ

İki şirket arasında imzalana anlaşma gereği ortak çalışmak zorunda kalan Ömer ve Defne, aşklarına yenik düşer. Birlikte çalışma fikriyle bir araya gelen ikili yaşadıkları olaylardan dolayı birbirlerini suçlar. Birlikte çalışmak başta tatlı bir atışma olsa da sonrasında ikili arasında hesaplaşmaya dönüşür.

Bu arada Defne, Ömer’e hiç göstermediği yüzünü gösteriyor ve içinde kalan söyleyemediklerini bir bir Ömer’e söylüyor.

BAKMADAN GEÇME!