Kiralık Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 20:51

Cuma akşamları hayranlarını ekran başına kilitleyen dizi Kiralık Aşk 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 28. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk 28.Bölümde izleyenleri neler bekliyor? Kiralık Aşk 28.Bölümde izleyenleri bekleyen sürpriz ne? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Özellikle gençlerin severek takip ettiği Kiralık Aşk dizisi 27.Bölümüyle yine herkesi televizyon başına kilitledi. Şimdi tüm izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Acaba Kiralık Aşk 28.Bölümde neler olacak? 

Bаşrollerini Elçin Sangu, Bаrış Arduç, Sаlih Badеmci, Sinem Öztürk, Lеvent Ülgen vе Nergis Kumbаsar'ın paylaştığı 'Kirаlık Aşk' bu akşam ekrana gelen yeni bölümüyle (27.bölüm) bu hafta da tüm kategоrilerde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Kiralık Aşk 27.Bölüm bittikten hemen sonra da Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı gösterildi. Bir sonraki Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacağını merak ediyorsanız; Kiralık Aşk 28. Bölüm fragmanını mutlaka izlemenizi öneririz.

KİRALIK AŞK 28.BÖLÜM FRAGMANI (1)

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 28.BÖLÜM FRAGMANI (2)

Kiralık Aşk 27.Bölüm'de Neler Yaşandı?

Defne Ömer’e enerjilerinin tuttuğunu söyleyerek “neden birbirimize daha önce şans vermedik” diyor. Ömer bu tespit üzerine Defne’ye yapma diyerek cevap verirken fazla çalışmanın Defne’ye iyi gelmediğini söylüyor. Bunun üzerine Defne yurt dışına gitme teklifi yapıyor ve “gevşeriz, içimiz açılır, enerjimiz değişir” diyor. Defne’nin teklifini Ömer sürekli işlerini bahane ederek reddetse de Defne ısrarını her fırsatta sürdürürken Ömer’e “kafanın karılmasından mı korkuyorsun” diye soruyor. Ömer Defne’nin ısrarlarına ne kadar dayanabilecek? 

BAKMADAN GEÇME!