Kimseye güvenme kendine bile...

Güncelleme Tarihi:

Kimseye güvenme kendine bile...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2010 00:00

Abdullah Oğuz’un yönettiği “Şüphe”, 5 Ocak’ta ilk bölümüyle Kanal D ekranında olacak. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu, sürprizlerle örülü öyküsü ve görkemli çekim mekanlarıyla şimdiden yeni yılın en iddialı yapımı olmaya aday.

Haberin Devamı

İŞTE İLK BÖLÜM FRAGMANI / WEB TV

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Şüphe”nin tüm oyuncu kadrosu belli oldu. Dizide Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu ve Serkan Altunorak’ın yanı sıra Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz, Burhan Öçal, Şafak Pekdemir, Adnan Biricik, Mahmut Gökgöz, Nusret Şenay, Zeynep Kumral, Durukan Çelikkaya, Ebru Ojen Şahin, Sevinç Kumaş, Begüm Benian ve Selçuk Özdoğan rol alacak.   

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yapımcılığını Elif Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, senaryosunu ise Zülküf Yücel’in kaleme aldığı “Şüphe”, çok zengin ve güçlü bir ailenin entrikalarla dolu, sırlarla örülü iktidar savaşını ekrana taşıyacak. Çekimleri İstanbul’un en lüks semtleri ve görkemli mekanlarında gerçekleştirilen dizinin ilk bölümü, 5 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Haberin Devamı

Miras mücadelesi         

“Kimseye güvenme, kendine bile...” sloganıyla yola çıkan “Şüphe”nin konusu şöyle: Türkiye’nin en varlıklı ailelerinden Kutlu Ailesi, şok bir ölümle sarsılır. Aynı anda bir başka kişinin hayatı da, annesinin öldürülmesiyle yerle bir olmuştur. Bu kişi, Kutlu Ailesi’nin gizli varisi İpek’tir. Bu iki ölüm, beraberinde hiç beklenmedik olaylar getirir. İpek, miras mücadelesinde tüm dengeleri altüst edecek, bir yandan annesinin katilini ararken, bir yandan da içine girdiği görkemli dünyanın kurallarını yavaş yavaş öğrenecektir.

Fotoğraflarda Oğuz imzası

“Şüphe” için çekilen konsept fotoğraflarına yönetmen Abdullah Oğuz imza attı. Fotoğraf çekimine katılan erkek oyuncuların kostümlerini Ralph Lauren ve W Collection, kadın oyuncularınkini de Elif Cığızoğlu hazırladı. Hande Kunaçav ve Cem Lokmanhekim’in mücevherlerinin kullanıldığı çekimlerde ayrıca Türkiye’de sadece üç adet satılan Jaguar’ın en yeni modelleri olan XK Convertible ile XJ SWB yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!