Kimi gülüyor kimi ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kimi gülüyor kimi ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2006 00:00

Hollywood’da, bu yaz hem mutluluk, hem de ayrılık rüzgarları esiyor. İnternetteki "msn" adlı site nin haberine göre, bu yaz pek çok çift evliliğe adım attı. Bazı ünlü çiftler evlilik kararlarını açıklarken, pek çok ünlü yıldız da evliliğini noktaladı.

YENİ EVLİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Bahar düğünü yaptılar

Geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman ünlü yapımcı Aaron Spelling’in oyuncu kızı Tori Spelling, 7 Mayıs’ta oyuncu Dean McDermott ile evlendi.

Yaz aşıkları

2005 yılında evlilik planları yaptığı nişanlısı Niklas Soderblom ile yollarını ayıran 42 yaşındaki Nicollette Sheridan, bu yaz başında şarkıcı Michael Bolton ile nişanlandı.

Lale ile kalbini çaldı

"Brokeback Dağı" filminin "eşcinsel kovboyu" Jake Gyllenhaal ile "Yıldız Savaşları" serisinin ünlü oyuncusu Natalie Portman, yaz başından beri basının ilgi odağı... Gyllenhaal’ın, Portman’ın kalbini bir buket lale göndererek fethettiği söyleniyor.

Çaresiz ev kadını evlendi

Ünlü "Desperate Housewives" dizisinde Bree Van de Kamp’ı canlandıran 44 yaşındaki Marcia Cross ile 48 yaşındaki borsacı Tom Mahoney, 25 Haziran’da hayatlarını birleştirdi. Çift, bir çocuk evlat edinmeyi düşünüyor.

Bora Bora’da balayı

Her ikisi de Avustralyalı olan Oscar’lı oyuncu Nicole Kidman ile country şarkıcısı Keith Urban, 25 Haziran’da Sydney’de gerçekleştirilen "peri masalı" gibi bir düğünle hayatını birleştirdi. Balayı için Bora Bora’yı tercih eden çift, şu günlerde mutluluğun tadını çıkarıyor.

MUTLU GÜNLER GERİDE KALDI

Oscar ödülü uğurlu gelmedi

"Erkekler Ağlamaz" ve "Milyon Dolarlık Bebek" filmleriyle 2 kez Oscar kazanan Hilary Swank’e altın heykelcik uğurlu gelmedi. Ünlü oyuncu, ocak ayında eşi Chad Lowe’dan ayrıldı.

10 yıl sonra gelen ayrılık

"Bon Jovi" topluluğunun gitaristi Richie Sambora ile eski modellerden Heather Locklear, 10 yıllık evliliklerine son nokta koydu. Boşanma davası süren çiftin 1 kızı bulunuyor.

Usta müzisyen de eşinden boşandı

Beatles topluluğunun ünlü üyesi Paul McCartney ile eşi Heather Mills de 18 Haziran’da boşandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!