Kiloları geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Kiloları geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2010 10:08

Haberin Devamı

Kiloları geri döndü  

 GALADA ERDEM'LE BOY GÖSTERDİ 

Başrolünde Kate Bosworth’ün oynadığı “The Warrior’s Way” filminin galası geçtiğimiz gün Los Angeles’ta düzenlendi. Galaya Türk asıllı modacı Erdem Moralıoğlu’nun imzasını taşıyan bir elbiseyle katılan 27 yaşındaki oyuncu, şıklığıyla göz doldurdu.

EŞYALARI AÇIK ARTIRMADA

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden efsane şarkıcı Michael Jackson’ın eşyaları açık artırmaya çıkıyor. Jackson’ın altına imzasını attığı bir çift ayakkabısı ve “Bad” turnesindeyken taktığı eldiveni, 3-4 Aralık’ta Beverly Hills’te düzenlenecek “İkonlar ve İdoller” adlı müzayedede satışa çıkacak.

İZ BIRAKTI

Hollywood’daki Grauman’s Chinese Theatre’da ‘el ve ayak izi bulunan ünlüler’ kervanına Cher de katıldı. Efsanevi şarkıcı, dünyanın en ünlü sanatçılarının el ve ayak izlerinin yer aldığı Grauman’s Chinese Theatre’da hazırlanan çimentoya el ve ayaklarını bastı. Geçtiğimiz gün düzenlenen törene Cher’in ameliyatla erkek olan kızı Chaz Bono da katıldı.

ÇOCUKLAR İÇİN SAHNEDE

Haberin Devamı

İngiliz şarkıcı Cheryl Cole, yardıma muhtaç çocuklar için sahneye çıktı. İngiliz BBC kanalının organize ettiği yardım gecesinde konser veren Cole, yeni single’ı “Promise This”i de çocuklar için seslendirdi.

ONLINE ALIŞVERİŞKOLİK

Ağustos ayında evlenen “True Blood” dizisinin yıldızları Anna Paquin ve Stephen Moyer, geçtiğimiz gün Los Angeles Havalimanı’nda görüntülendi. CFDA Ödülleri Töreni’ne katılmak üzere New York’a uçan çift, havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Paquin, “Alışveriş yapmayı sever misiniz?” sorusuna “Gecenin bir yarısı uyku tutmadığında bilgisayar ekranının ışıltısı gözümü alıyor ve internet sitelerinden alışveriş yapıyorum” yanıtını verdi.


KİLOLAR GERİ GELDİ

 


“The O.C” dizisinin ardından yıldızı hızla sönen ve fazla kilolarıyla gündemden düşmeyen Mischa Barton, spora ağırlık verip kilolarından kurtulmuştu. Ancak 24 yaşındaki oyuncu, verdiği kiloları geri aldı. Geçtiğimiz gün mini elbisesiyle Hollywood’da yürüyüş yaparken görüntülenen Barton, selülitleriyle dikkat çekti.

YILDIZI PARLIYOR

Haberin Devamı

Blake Lively, başrolünde oynadığı “Gossip Girl” dizisinin New York’taki setinde görüntülendi. 23 yaşındaki oyuncu, Rockefeller Binası’nın önüne yılbaşı için konulan ve üzerinde 25 bin Swarovski taş bulunan yıldızla poz verdi.

Alkol tedavisi gördüğü rehabilitasyon merkezinden geçtiğimiz günlerde ayrılan Lindsay Lohan, “Inferno” adlı filmde rol almayacağını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Lohan’ın cezaevine girdiği için filmin kadrosundan çıkarıldığı iddia edilmiş, ancak filmin yönetmeni Matthew Wilder “Filmimde Lindsay’den başkasını oynatmayı düşünmüyorum” demişti. Hayat kadını Linda Lovelace’in hayatını anlatan filmde kimin başrol oynayacağı ise henüz belli değil.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!