'Umarım Türkler benden hoşlanır'

Güncelleme Tarihi:

Umarım Türkler benden hoşlanır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2015 01:05

İstanbul’a gelmek için gün sayan Hugh Jackman, birkaç yıl önce Broadway'de gerçekleştirdiği şovu öncesinde AP'ye 'Bakalım Türkler şovuma nasıl bir tepki verecek' açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

2009 yılı Oscar Ödül törenindeki muhteşem şovuyla tüm dünyada ün kazanan, Hollywood ve Broadway’in gözde ismi Hugh Jackman, 17-18-19-20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. ,

Dünyaca ünlü oyuncu AP'ye 'Birkaç yıl önce Broadway'de yaptığım tek kişilik şovumu Türkiye'de yapacağım. Bu şov için sahiden çok heyecanlıyım' dedi ve ekledi: 'Çok eğlenceli olacak. Bakalım Türkler hoşlanacak mı, nasıl tepki verecekler' dedi.

DİYETTEYİM AMA TÜRK YEMEKLERİ DE YİYECEĞİM!

Umarım Türkler benden hoşlanır


Jackman, geçtiğimiz haftalar da Türk yemeklerini çok sevdiğini, diyette olmasına rağmen beslenme uzmanının önerisine göre herşeyi denemek için sabırsızlandığını söylemişti.

Haberin Devamı

Hollywood ve Broadway’in ünlü yıldızı, beyazperdede olduğu kadar sosyal medyada da bir numara. Hugh Jackman’ın Instagram’da 1.3 milyon, Twitter’da ise 4.8 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen iCloud’da ünlü hesaplarının hack’lenmesi krizinden de nasibini alan Hugh Jackman burada, kadın hayranlarının istilasına uğradı. Ünlü yıldızın cep telefonu numarasına ulaşan özellikle Türk kadın hayranları bu olaydan faydalanarak Hugh Jackman’a yüzlerce mesaj gönderdiler.

DEV MÜZİKAL PERFORMANS!

Umarım Türkler benden hoşlanır


Hugh Jackman İstanbul’daki performansında 30 kişilik orkestra ve dançıları ile sahne alacak. Sanatçı, Broadway’de seslendirdiği ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer vereceği ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile 17 – 20 Mart tarihlerinde Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!