Ulan İstanbul izle yeni bölümde Ceyhun, Nevizadeler'i tutuklayacak mı? Kanal D

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle yeni bölümde Ceyhun, Nevizadeleri tutuklayacak mı Kanal D
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 10:49

Ulan İstanbul’un 9 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak 33. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazır. Ceyhun, Nevizadeler'in ipliğini pazara çıkartmaya hazırlanıyor. Ulan İstanbul 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Haberin Devamı

Nevizadeler bu sefer faka bastı!

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve Caner Özyurtlu’nun paylaştıkları, yönetmen sanfalyesinde Murat Onbul’un oturduğu pazartesi günlerinin fenomen dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Kızından daha fazla ayrı kalmak istemeyen Kandemir, bir an evvel Firuz’un elindeki kozdan kurtulmak için ekibiyle birlikte harekete geçer. Nevizadeler’in hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun duyduklarını Esra ile paylaşır.

Genç komiser bunca zaman kandırılmış olmanın hırsıyla, Nevizadeler’i suçüstü yakalamak için düğmeye basar. Aysel’in görevi yanında çalıştığı zengin ailenin evini Nevizadeler’e soydurmaktır.

Başta Aysel’in anlattıkları ekibin dikkatini çekmese de, tesadüfen Aysel’in tedavi masraflarını karşılayamadığı bir oğlu olduğunu öğrenmeleriyle her şey değişir. Yaren ve Karlos arkadaşlarının barında sahneye çıkmaya karar verirler.

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL 33. BÖLÜM FRAGMANI

Bu sefer gizli iş yapmak yerine, geceye bütün mahalleliyi davet ederler. Herkes tam kadro barda eğlenirken hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kalırlar.

Ulan İstanbul izle yeni bölümde Ceyhun, Nevizadeleri tutuklayacak mı Kanal D

BÖLÜM BAŞI 1.99 LİRA
Ulan İstanbul”un 16 Şubat’ta kanald.com.tr’de yayınlanacak ilk bölümü, ücretsiz olacak. 23 Şubat’tan itibaren ise seyirci, bölüm başına 1.99 lira ücret ödeyerek diziyi izleyebilecek. En çok merak edilen konulardan biri de oyuncuların aldığı ücrette değişiklik olup olmayacağı. Tüm ekibin aldığı ücret aynı kalacak.

BAKMADAN GEÇME!