Ulan İstanbul 18. yeni bölüm: Hayati'nin hayaletle imtihanı

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul 18. yeni bölüm: Hayatinin hayaletle imtihanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 14:35

Bu sefer de Nevizadeler’in başı dertte. Hem paradan olamamak hem de kimliklerinin açığa çıkmaması için oyun içinde oyun düzenlemek zorunda kalırlar. Ulan İstanbul 18. yeni bölümüyle 20 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'da Kanal D'de.

Haberin Devamı

Komiser Ceyhun ve annesine yine en beklenmedik zamanda yakalanan Nevizadeler durumu toparlamak için bin bir takla atmak zorunda kalırlar. Kandermir’in gözlerinin görmemesine uygun bir yalan uyduran çete bu sefer de iyilik yapma meraklısı Şehriban’ın yakın markajında kalır. Dünürlerini böyle bir durumda yalnız bırakmak istemeyen Şehriban, ailece Nevizadeler’in yananda kalır.

OTELİN KORİDORLARINDA KÖŞE KAPMACA

İki aile geceyi bir otelde beraber geçirirler.Otelde kaldıkları gece Maşuka, Kandemir ile yalnız kalmanın planlarını yapmaktadır. Komiser Ceyhun da Derya’nın peşindedir. Otelin odaları arasında çok yoğun bir trafik yaşanır. Nevizadeler o geceyi başlarına bir dert almadan atlatmayı planlarlarken fark etmeden Sevilay Karam’a yakalanırlar. Sevilay neler döndüğünü anlayabilmek için çetenin peşine adam takar. Elindeki sahte isimlerle mahalleyi araştıran adamlar gördükleri karşısında şok olurlar. Kandemir ve çetesi Sevilay’ın şantajlarına dönmemesinden şüphelenir. Parayı kurtarmak ve kimliklerini korumak için bambaşka bir kumpas düzenlerler. Bu arada Nevizadeler hakkında şüpheleri tavan yapmış olan Ceyhun’un ortağı Esra pavyon operasyonunda Yaren’in eski işyerini basar.

Haberin Devamı

Evlerine gizlice girmeye çalışan Hayati’ye ise hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verirler.

Ulan İstanbul 18. yeni bölüm: Hayatinin hayaletle imtihanı

Hayati karşısına çıkan 'hayaletleri' görünce küçük dilini yutar!

Ulan İstanbul 18. yeni bölüm: Hayatinin hayaletle imtihanı

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Esra ve Ceyhun bir önceki bölümde Kandemir ve çetesini takip etmiş fakat yakalayamamıştı. Laboratuvar’a baskın yaptıklarında ummadıkları bir manzara ile karşılaşmışlardı. Fakat Esra onlardan hala şüphelenmeye devam etmişti. Büyük bir holdingteki hisseleri cebe indirip suçu çaycının üstüne atan Sevilay Karam’ı ise Al Pacino’nun başrolünde oynadığı ‘Kadın Kokusu’nu filminden ilham alarak dolandırmışlardı. Oscar ödüllü sinema filmi için Kandemir Nevizade gözleri görmeyen bir yazarı canlandırmıştı.

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL DİZİSİ 18. YENİ BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANI

Haberin Devamı


BAKMADAN GEÇME!