Türkiye'de bir ilk: Instagram sergisi

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede bir ilk: Instagram sergisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2015 13:27

Muse Project Sanat Galerisi, fotoğrafçı Sefa Yamak ile ilk konsept instagram sergisine ev sahipliği yaparak sosyal mecraların hayatımıza kattığı sanat trendlerini #instart adı altında sergiliyor.

Haberin Devamı

Farklı kültürleri, mimarileri ve yaşam tarzlarını inceleyerek çektiği fotoğraflarla Instagram'da fenomen haline gelen sokak fotoğrafçısı Sefa Yamak’ın eserlerinden oluşan sergi, 15 Eylül'e kadar Capitol AVM'de gezilebilir.

Türkiyede bir ilk: Instagram sergisi

Fotoğrafçı Sefa Yamak, İstanbul’un çok çeşitli kültürüne, çocukluğundan itibaren duyduğu hayranlık ile İstanbul’un fotoğraf dilinin öncelikle öğrenilmesi gerektiğine inanıyor ve bu bakış açısı sayesinde diğer fotoğrafçılardan farklılaşıyor. Portre eserlerinde ise, insanları uzaktan fotoğraflamaktansa onlarla sohbet ederken fotoğraflamayı tercih ederek doğal, sıcak ve yorumlanabilir kareleri ile 'an'ı sorguluyor.

Haberin Devamı

Türkiyede bir ilk: Instagram sergisi

Sefa Yamak’ ın karelere taşıdığı Taksim’in klasikleşen tramvayından, ezber bozan doğa manzaralarına, gölün ortasında terk edilmiş bir kayıktan, siyah beyaz gülümseyen portrelere kadar çok çeşitli insan hikâyelerini keşfedebilirsiniz.

Türkiyede bir ilk: Instagram sergisi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!