'Tuba Ağacı' sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Tuba Ağacı sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 13:28

Post-modern sembolizmi barındıran seramik heykelleri ile tanınan Tuba Önder Demircioğlu’nun "Tuba Ağacı" isimli kişisel sergisi Galeri/MİZ’de sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Önceki akşam açılışı gerçekleştirilen sergiye, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Sergiye katılanlar arasında ‘Gönül İşleri’ dizisinin Tibet’i Kaan Yılmaz, ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Alemin Kralı’ dizileriyle hafızalara kazınan Ececan Gümeci, oyuncular Sema Atalay, Müge Akyamaç, cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden,Begüm Gazioğlu, Ayşegül Arayıcı, Özge Argüder, İsmail – Nadya Koçak, Maide Kurttepeli ve gazeteci yazar Veysel Boğatepe de vardı.

Sergisini tanıtan Tuba Önder Demircioğlu; "Tuba Ağacı, tüm cenneti gölgeleyen ve tüm meyveleri üzerinde barındıran, kökleri havada (cennette) dalları aşağıda, yüce bir ağaç olarak tasvir edilmektedir. Bu manevi ağacın dalları vasıtasıyla maddi ve manevi, yaşama dair her şey dünyaya yani bize ulaştırılmaktadır. Bizler bu dünyada bu dallardan hangisine tutunursak, bu dalların bizleri o yönde götüreceğine inanılır. İşte bu inanış sergimin içeriğini oluşturuyor.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!