Tom Hiddleston kötü haberi açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Tom Hiddleston kötü haberi açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:43

İskandinav mitolojisine dayanan Thor filminde kötülük tanrısı Loki'yi canlandıran Tom Hiddleston, gelecek filmlerle ilgili detaylar verdi. Gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Thor: Ragnarok'tan sonra bir daha bu karakteri canlandırmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

2011'de Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan Thor filminde kötülük tanrısı Loki'yi canlandırak büyük bir hayran kitlesi elde eden  Tom Hiddleston, Loki'ye veda etmeye hazırlanıyor. Yenilmezler (Avengers) ve Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) ile yerini sağlamlaştıran Hiddleston, Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris) filminde canlandırdığı F. Scott Fitzgerald karakteri ile pek çok kişiyi kendine hayran bırakmıştı. 

Tom Hiddleston kötü haberi açıkladı

THOR: RAGNAROK'TAN SONRA LOKİ'Yİ CANLANDIRMAYACAK

Son olarak Kızıl Tepe (Crimson Peak) ile izleyici karşısına çıkan Hiddleston, şu sıralar Thor: Ragnarok telaşında. Bu yaz çekimlerine başlanacak olan Ragnarok, Hiddleston'ın son defa Loki karakterini canlandıracağı film olacak. 

Haberin Devamı

TOM HİDDLESTON'DAN LOKİ RÖPORTAJI

Başarılı aktör MTV'ye verdiği röportajda Chris Hemsworth ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu, senaristlerin Loki karakteri için nasıl bir yol çizdiğini bilmediğini söyledi. Hiddleston ayrıca: "İnsanlar Loki karakterini tekrar görmeyi mi yoksa geçmişte bırakmayı mı arzu eder bilmiyorum; hangisi ağır basar karar veremiyorum. Ama Loki'ye yeniden hayat verecek olursam, kendimi tekrarlamamamayı tercih ederim."

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!