Tiyatroperest iddialı bir oyunla sezonu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Tiyatroperest iddialı bir oyunla sezonu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 12:25

İlk oyunu Hayvanat Bahçesi Masalı ile Afife Tiyatro Ödülü’ne ikinci oyunu Anlaşılmaz Konuşmalar ile Sadri Alışık Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Tiyatroperest, üçüncü oyunu Tek Kişilik Şehir için perde açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Tiyatroperest, Behiç Ak'ın yazdığı "Tek Kişilik Şehir" oyununun prömiyerini 16 Kasım Pazar günü Kozyatağı Kültür Merkezi'nde (KOZZY) gerçekleştiriyor.

Tiyatroperest iddialı bir oyunla sezonu açıyor

Ekip, provalarda çektiği kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kerem Ayan'ın yönettiği; Onur Özaydın, Ö. Zeynep Dinsel, Burak Türker'in sahne aldığı oyun, Tiyatroperest'in kendi deyimiyle “tam olarak bilmediğimiz ama çok da uzak olmayan bir gelecekte geçer."

"Teknolojinin yetişemediğimiz sürati ile yaşadığımız iletişim çağında, yüz yüze iletişim demode bir ihtiyaç olmaya başlamıştır. Bireyler giderek, tek kişilik aileler, tek kişilik şirketler haline gelerek, kimliklerinden, birbirlerinden, doğadan ve tüm çevrelerinden uzaklaşmışlardır. Artık yeni düzen tek kişilik yaşamlar üzerine kurulmuş ve ekonominin işleyişi tek kişilik ihtiyaçlar üzerinden sağlanmaktadır. Böyle bir büyük kent yaşamı içinde üç kişi, Adam, Kadın ve Garson kimlik arayışı içine girerler. Belki isimleri de vardır..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!