Tiyatroadam '5.Frank' ile iddialı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tiyatroadam 5.Frank ile iddialı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 10:34

Aldığı ödüllerle geçtiğimiz sezona damga vuran Tiyatroadam, yeni sezonda "5.Frank" ile adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor. 5.Frank, 6 Kasım Perşembe akşamı Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde gerçekleşecek prömiyer ile perdelerini açacak.

Haberin Devamı

Sevgi, iyilik, sevecenlik, acıma gibi insana özgü duyguların bütünüyle yok sayıldığı vahşi kapitalizmi, para, güç ve ölüm olguları üstünden grotesk bir dille eleştiren "5.Frank", oyuncular tarafından canlı olarak yapılan müzikleriyle, modern ve dinamik reji anlayışı, tempo ve coşkusuyla, seyirciye, gülmecesi bol, keyifli ve aynı zamanda sarsıcı bir tiyatro lezzeti sunmayı vadediyor.

Tiyatroadam 5.Frank ile iddialı geliyor

Fatih Koyunoğlu tarafından sahneye konan ve Tahsin Yücel’in çevirisiyle dilimizle buluşan "5.Frank" 6 Kasım 2014, Perşembe akşamı saat 20:30'da, Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde gerçekleşecek prömiyer ile perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Tiyatroadam 5.Frank ile iddialı geliyor

Haberin Devamı

Oyunda, Aşkın Şenol, Ayça Koyunoğlu, Ayça Güngör, Alican Yılmaz, Berk Yaygın, Deniz Özmen, Fatih Koyunoğlu, Gökhan Azlağ, Hivda Zizan Alp, Mehmet Solmaz, Pelin Bölükbaş, Serdar Akülker sahne alacak.

Tiyatroadam 5.Frank ile iddialı geliyor

Süpervizörlüğünü Serdar Akar'ın yaptığı, müzik direktörlüğünü Çağrı Beklen'in üstlendiği, koreografisi Esra Yurttut'a ait oyunda dekor ve kostüm tasarımı Şirin Dağtekin Yenen imzası taşıyor. Yardımcı yönetmenliğini ve dramaturgisini Bilgesu Kasapoğlu yaparken, ışık tasarımı Önder Arık'a, oyun fotoğrafları Emre Mollaoğlu'na, afiş ve görsel tasarım ise Elif Ergür ile Fatih Gözenç'e ait.

Tiyatroadam 5.Frank ile iddialı geliyor

Tiyatroadam, geçtiğimiz sezon "Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı" ile Afife Tiyatro Ödülleri başta olmak üzere aldığı bütün ödül almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!