Tim Burton'ın fantastik filminden ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Tim Burtonın fantastik filminden ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:47

Son dönemde Beterböcek 2 filmiyle ilgili adını sıkça duyduğumuz yönetmen Tim Burton'ın kamera arkasına geçtiği fantastik film Miss Peregrine's Home For Peculiar Children'dan ilk fragman yayınlandı. Film ülkemizde Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları ismiyle vizyona girecek.

Haberin Devamı

Makas Eller, Ed Wood, Batman Dönüyor, Ölü Gelin ve Beterböcek gibi popüler filmlere imzasını atan Tim Burton, son dönemde Beetlejuice 2 ile de adından sıkça soz ettirmişti. Son çevirdiği filmleriyle hayranlarını biraz hayal kırıklığına uğratan yönetmen, eski günlerine dönüş yapıyor. 2010'da yönetmenliğini üstlendiği fantastik film Alis Harikalar Diyarında'nın ardından heyecan yaratacak bir başka fantastik roman uyarlaması olan filmle o heyecanı canlandırmaya çalışıyor. 

Haberin Devamı

BAYAN PREREGRINE'IN TUHAF ÇOCUKLARI FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

Random Riggs tarafından kaleme alınan Miss Peregrine's For Peculiar Children adlı romanından aynı adla sinemaya adapte edilen film, ülkemiz sinema salonlarında Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları ismiyle gösterime girecek. Fantastik konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken filmde; Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Chris O'Dowd, Allison Janney, Terence Stamp, Kim Dickens, Rupert Everett, Judi Dench ve Samuel L. Jackson gibi sinemanın önemli isimleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Tim Burtonın fantastik filminden ilk fragman

BAYAN PEREGRINE'İN TUHAF ÇOCUKLARI 30 EYLÜL'DE SİNEMALARDA

Global olarak çok satan kitaplar arasında yer alan kitaptan uyarlanan film, gizemli bir adada yer alan yetimhanede Bayan Peregrine'in gözetiminde, dış dünya ile bağlantısını koparmış özel yetenekli çocukları konu alıyor. Yetimhanenin müdüreliğini ise Eva Green üstleniyor. Birbirinden farklı özel güçleri olan çocuklar, yetimhanede güçleriyle baş etmeyi öğreniyor. Yaklaşan bir tehlike yetimhaneyi tehdit altına alınca Asa Butterfield tarafından canlandırılan Jake yetimhaneyi koruyabilecek tek kişi olduğunu öğreniyor.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!