The Originals sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

The Originals sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 07:48

Türkiye televizyonlarında yayınlanmayan The Originals dizisi sezon finaliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Bir kasabada yaşaşan vampir, cadı ve kurt adamların hikayesini konu alan fantastik dizinin etkileyici finali, bugün Türkiye TT listesine girmeyi başardı. Spoiler vermek istemesek de şu kadarını söyleyebiliriz, dizi son bölümü eski bir yüzü ağırladı.

The Originals sosyal medyayı salladı


Güzel oyuncu Claire Holt’un canlandırdığı Rebekah Mikaelson karakteri ilk sezon sonunda ayrılmış ve ikinci sezonda birkaç bölümlüğüne karşımıza çıkmıştı. Son olarak ölen kardeşini geri getirmek isteyen Rebekah, yeni bedeninde kalmayı seçmişti ve diziden ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak ikinci sezonun final bölümünde güzel oyuncu, tekrar ekranlardaydı.

Haberin Devamı

Julie Plec tarafından yaratılan ve başrollerinde Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin gibi oyuncuların paylaştığı dizi, ABD yapımı Vampir Günlükleri dizisini spin-off'u olarak ortaya çıkmıştı. İki sezon yayınlanan dizinin 3. sezonu merakla bekleniyor.

Sezon finalinin ardından yapılan yorumlardan bazıları;

Emre Can: #TheOriginals şimdi bekle işin yoksa yeni sezonu
Muharrem Karaca: Boşlukta kaldım resmen ya nasıl bir sondu bu
Cankoç Devin: #TheOriginals izlerken kendimi yalnız hissediyordum... Hangi arkadaşa sorsam ben izlemiyorum diyordu... Ama Türkiye gündemine oturdu oleyyy
Serad Göyük: Kim bekleyecek 4 ay

BAKMADAN GEÇME!