The Martian'ın yönetmeninden Alien: Covenant

Güncelleme Tarihi:

The Martianın yönetmeninden Alien: Covenant
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 15:12

2012 yılında gösterime giren Prometheus'un devamı olarak nitelendirilen filmin detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. İsim seçme konusunda bir dönem sıkıntı çeken Alien: Covenant filmine yeni oyuncular dahil oldu.

Haberin Devamı

Beyaz perdenin önemli yönetmen ve prodüktörleri arasında yer alan Ridley Scott'ın projesi gün geçtikçe yeni detaylarıyla heyecan yaratıyor. 2012 yılında vizyona giren Prometheus filminin yönetmenliğini üstlenen Scott devam filminde de kamera arkasında yer alacak. İlk olarak Prometheus 2 olarak duyrulan devam filminin adı ilerleyen günlerde Alien: Paradise Lost olarak değiştirilmişti ve son olarak Alien: Covenant olarak yeniden adlandırılmıştı. İsmi yılan hikayesine dönen film ile ilgili yeni bilgiler de paylaşılmaya başladı.

ALIEN: COVENANT FİLMİNİN KADROSU KESİNLEŞİYOR

Çekimlerine yakın zamanda başlanılacak olan filmin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. İlk filmde yer alan Noomi Rapace ve Michael Fassbender'ın yeniden rollerine döneceği Alien: Covenant'a Jussie Smolett, Amy Seimet, Carmen Ejogo ve Callie Hernandez gibi yeni oyuncular katıldı. Filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott otururken senaryo Jack Paglen ve Michael Green kaleminden çıkıyor.

Haberin Devamı

The Martianın yönetmeninden Alien: Covenant

ALİEN: COVENANT 6 EKİM 2017 TARİHİNDE VİZYONDA

Üç film olarak bir seriyi tamamlayacak olan Prometheus'un ikincisi Alien: Covenant, 1979 senesinde sinemanın en çok konuşulanlarından olan Alien serisiyle paralel ilerleyecek. Galaksinin ücra köşelerinde bulunan bir gezegene gitmek için Covenant adlı gemi ile yola koyulan ekip, el değmemiş bir bölge olarak düşündükleri yerin aslında karanlık ve tehlikeli bir dünya olduğunun farkına varır. Bu gezegenin tek sakini ise lanetli Prometheus seferinden canlı olarak kurtulmuş "yapay" David'dir.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!