Sungurlar'ın 11 Ekim'de yayınlanan yeni 1. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Sungurların 11 Ekimde yayınlanan yeni 1. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 17:13

Samanyolu TV'nin en iddialı yapımı bu sezon Sungurlar adıyla tekrar ekranlara dönecek olan Şefkat Tepe'nin 1. bölümüne ait yepyeni bir fragmanı daha yayınlandı. Yeni fragmanda Şefkat Tepe'nin Doktor'u Devran'ın (Bora Karadul) da yüzü göründü. Sungurlar yeni bölüm ne zaman yayınlancak, yeni Kordon Celil kim olacak?

Haberin Devamı

Birinci bölüm yayınlandı yayınlanacak derken Şefkat Tepe hayranlarının merakla beklediği Sungurlar birinci bölüme ait yepyeni bir fragman daha verildi. Şimdi gözler 18 Ekim cumartesiye çevrilmiş durumda. Son yayınlanan fragmanda Şefkat Tepe izleyicilerinin Kordon Celil'den sonra en sevilen karakterlerinden biri olan Doktor/Devran da gözüküyor. Kılık değiştirerek Serdar Komutan'ı kurtarmaya gelen Doktor, hazırladıkları plan sayesinde düşman askerlerinin köyünü havaya uçurur. Yine aynı dizideki Zelal (Melis Ceren Köksal) ile evli olan Devran, dizide üç cocuklu bir babayı canlandırmaktaydı. Sevecen, espirili ama karizmatik olmayan Devran'ın ailesi Kudüs ordusu tarafınfan öldürtülmüştü. Kordon Celil'e gelecek olursak, o artık Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yasin Komutan olarak boy gösteriyor. Polat Alemdar'ın sağ kolu olup ŞEDİD'in kampını basan Ertuğrul Şakar yani nam-ı diğer Kordon Celil'in uzunca bir süre Şefkat Tepe'ye yani Sungurlar'a dönüp dönmeyeceği konuşulmuştu. Kordon Celil, Sungurlar Timi'nde Zeynep ile evli ve bir bebeği olan sinirli ve acımasız tavırlarıyla bilinen bir astsubayı canlandırmaktaydı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

İlk bölüm tam bir aksiyon fırtınası olacak:

Sungurların 11 Ekimde yayınlanan yeni 1. bölüm fragmanı

Kordon Celil'in, dizinin ilerleyen bölümlerinde bebeği kaçırılıp, eşi de öldürülmüştü. Şefkat Tepe'nin 143. bölümünde ise köpeklere yüzü parçalatılarak dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Sungurların yeni sezon bölümünde senaryo gereği bir dizi estetik operasyondan geçecek ve yüz nakli yapılacak olan Kordon Celil geri dönecek. Kordon Celil'i bu yıl Mehmet Küçük'ün canlandırması bekleniyor.

Sungurların 11 Ekimde yayınlanan yeni 1. bölüm fragmanı

BAKMADAN GEÇME!