Sungurlar'da Kordon Celil düşmanların eceli olacak!

Güncelleme Tarihi:

Sungurlarda Kordon Celil düşmanların eceli olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 11:42

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, bu akşam sürprizlerle dolu 10. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Sungurlar'da aksiyon hız kesmiyor. Sungurlar, Şahmaran’ın teslim edilmesini istediği dört teröristi vermek istemeyince örgütün ilçeye yerleştirdiği bombaları patlatacağı bilgisine ulaşır. Sungurlar 10. yeni bölümüyle saa 27 Aralık Cumartesi STV'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Samanyolu TV’nin heyecanları tavan yaptırdığı Sungurlar dizisi yeni bölümüyle ekranlarda. Kordon Celil yine düşmanların eceli oldu. ''Benim olduğum yer artık size mezar olacak lan!!''

Sungurlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı izle (STV canlı yayın akışı) “Ülkemizin üstüne oynanan bu kirli oyunu boz ve bu oyunu oynayanların başına geçir!” mottosuyla yeni sezona başlayan Sungurlar’da heyecan dorukta. Sungurlar'ın son bölümünde Maya örgütün eline düştü. Sungurlar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sungurlar, yeni bölümü ile 27 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek.

Sungurlar son bölümde planlanan saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi Maya'dır ancak Maya örgütün eline geçti. Maya'nın başına gelenler Sungurlar'da büyük bir paniğe neden oldu. Tim şimdi daha da dikkatli olmak zorundaydı. Diğer taraftan örgüt ise Maya'yı öldürmeyi düşündü.

Haberin Devamı

Sungurlar 9. bölümde Ayasofya saldırısı hakkında yaşanan gelişmeler sonucunda Albay, bombacıların Türkiye'ye girmeye çalıştığı bilgisini aldı ve ülke topraklarına bombacıların girmesinden önce harekete geçildi. Bombacılar Suriye'de etkisiz hale getirilmeliydi. Operasyona başlayan Sungurlar Timi, Suriye'de ihanete uğradı. Sungurlar 10. yeni bölümüyle 27 Aralık Cumartesi günü Samanyolu TV'de izlenebilecek. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada yerini alacaktır.

Sungurlarda Kordon Celil düşmanların eceli olacak

SUNGURLAR DİZİSİ OYUNCULARI:

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet) Müzik: Edip Emre Işık: Osman Küçükşahin Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut Kostüm Şefi: Kader Peker Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek

Dizide Naza karakterini canlandıran Dilara Büyükbayraktar 23 Ekim 1989 İzmir doğumlu. anadolu üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Büyükbayraktar, İzmir’de bir süre özel tiyatrolarda boy gösterdi. Yeraltılı ve Evlilikte Uzatmalar gibi oyunlarda rol alan oyuncu, Sungurlar dizisinde Naza karakteriyle üne kavuştu.

Haberin Devamı

Bütün düğümlerin çözüleceği 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 26 Aralık 2014 Sungurlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

SUNGURLAR 10. BÖLÜM FRAGMANI – 27 ARALIK CUMARTESİ

SAMANYOLU TV CANLI YAYIN AKIŞI

BAKMADAN GEÇME!