Sihirbazlar Çetesi 2 filmi Haziran ayında vizyonda - izle

Güncelleme Tarihi:

Sihirbazlar Çetesi 2 filmi Haziran ayında vizyonda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:09

2013 yılında yayınlanan Now You See Me dilimize Sihirbazlar Çetesi olarak devşirilmişti. Film yayınlandığında oldukça büyük bir başarı göstererek ikinci filmin gelmesini kaçınılmaz kılmıştı. 10 Haziran tarihinde gösterime girmesi planlanan Now You See Me 2 filmden etkileyici yeni bir fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

Devam filminde yine bir gösteri çetesi iş başında olacak. Dört Atlı’nın amacı sağlam bir gösteriyle sahnelere dönerek halkın saygısını tekrar kazanmaktır. Walter Mabry ise çok büyük bir soygun planlayarak illüzyonistleri tehdit eder.

Ekibimizin amacı iyi bir gösteri ile olayların arkasında ki asıl adamı herkese göstermek olacaktır. İlk filmde yönetmen Louis Leterrier yer alırken devam filminde koltukta Jon M. Chu oturacak. İlk filmin kadrosun yer alan Isla Fisher’ ın yerine ise Lizzy Caplan yer alacak.

Sihirbazlar Çetesi 2 fragmanı

 

Devam filmin diğer oyuncuları ise Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco ve Morgan Freeman gibi dev isimler. Yapımcılığını ise Roberto Orci, Boby Cohen ve Alex Kurtzman’ın üstlendiği film 10 Haziran tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

 

BAKMADAN GEÇME!