Sevgiliniz size eşcinsel olduğunu açıklasa ne tepki verirsiniz?

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliniz size eşcinsel olduğunu açıklasa ne tepki verirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 16:57

Sevgiliniz veya yakın bir arkadaşınız eşcinsel olduğunu açıklasa tepkiniz nasıl olurdu hiç düşündünüz mü? İşte sokaktaki vatandaşın bu soruya cevapları…

Haberin Devamı

"Türkiye'nin mikrofonla imtihanı" mottosuyla sokağa çıkan Sokak Röportajları ekibi vatandaşa "Sevgiliniz size eşcinsel olduğunu söylese ne tepki veriridiniz?" sorusunu yöneltti ve çok ilginç cevaplar aldı.

İçlerinde "Gel üçümüz takılalım derim" diyenden "Bir tane vururum" diyene kadar birçok cevap var. İşte sokaktaki vatandaşın bu soruya yanıtları...

İlgili videolar:

Eşcinsel sevgiliden unutulmaz evlilik teklifi

Eşcinsellere sorulan soruları heteroseksüellere sordular

Uluslararası Af Örgütü, LGBTİ Onur Haftası için sokaktaki insanlara eşcinsellere en çok yöneltilen soruları sordu. LGBTİ bireylere yöneltilen bu tip soruların ne kadar abuk olduğunu da böylece anlamış olduk.

Haberin Devamı

Eşcinsel belediye başkan adayı ilçeyi ikiye böldü

Türkiye’nin ilk eşcinsel belediye başkan adayının çıktığı Giresun’un Bulancak ilçesi eşcinsel adayın şaşkınlığını yaşıyor. Bazı vatandaşlar cinsel tercihin değil, siyasi tercihin önemli olduğunu belirtirken, bazıları da kesinlikle ilçenin ahlaki değerlerinin bu adayı kaldıramayacağını söyledi. Sosyal paylaşım ağı üzerinden açıklama yapan Can Çavuşoğlu, “Bendeki evrensel değerler, temsil yeteneği ve kamu muhasebesi çok az kişide bulunuyor.

Haberin Devamı

Eşcinsel, aktvist, yazar, düşünür, ressam, hümanist ve kadın hakları savunucusu olarak Bulancak'a Amerikalı yatırımcıyı ancak ben getirebilirim. Bekarım, maddi durumum gayet yerinde. Demek ki; artık çalmaya, çırpmaya, ihaleye fesat karıştırmaya akraba kayırmaya son. Hiçbir partiyle ilişkim yok. Hiçbir cemaat, cemiyetle ilişkim yok. Gelin Türkiye'nin ilk eşcinsel belediye başkanını hep beraber seçelim. Ama seçilmesem de ben gönüllerin başkanı olmaya hazırım. Bu da Bulancak'a ve her başkana nasip olmaz" ifadelerine yer vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!