Şeref Meselesi izle Kanal D | Yiğit ve Nihat karşı karşıya!

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi izle Kanal D | Yiğit ve Nihat karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2015 16:29

İşler kızışıyor... Kardeşler, bu kez de Kübra için karşı karşıya geliyor! Emir ve Levent’in güvenli eve yerleştirdiği Nihat, başına bir şey gelmesi durumunda arkasından ortalığı karıştıracak bir kayıt hazırlar. Şeref Meselesi 17. Bölüm 15 Mart Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de.

Haberin Devamı

''Şeref Meselesi'' dizisi ''L'Onore e il Rispetto­Onur ve Saygı'' adlı İtalyan dizisinden uyarlama. Konusu 1956 yılında Sicilya'dan başlayıp büyük şehre uzanan bir İtalyan ailesinin öyküsünü konu alan dizi, gösterildiği dönemde reytinglerde hatırı sayılır bir başarı elde etti.Büyük ihtirasları olan Ersilia Fortebracci adlı bir kadının oğulları Tonio ve Santi üzerine hayaller kurarak zenginliğe kavuşma hayallerinin onları suç dünyasının ortasında bırakmasını konu alan dizi, 6 sezon ekrana geldi. L’onore e il Rispetto, İtalyanca’da Onur ve Saygı anlamına geliyor.

Emir, Nihat’ın gizli tanıklık yaparak kurtulacak olmasını bir türlü içine sindiremez. Genç adam, abisini kurtarmak için son kez Yiğit’i uyarır. Yiğit ise duyduklarından sonra hemen harekete geçer. Hakkı’nın da desteğiyle Nihat’a büyük bir operasyon düzenler.

Haberin Devamı

Şeref Meselesi 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Emir ve Levent’in güvenli eve yerleştirdiği Nihat, başına bir şey gelmesi durumunda arkasından ortalığı karıştıracak bir kayıt hazırlar. Yiğit’in Kübra’ya olan ilgisi her geçen gün daha da artmaktadır. Emir, Nihat’ın gizli tanıklık yaparak kurtulacak olmasını bir türlü içine sindiremez. Genç adam, abisini kurtarmak için son kez Yiğit’i uyarır. Yiğit ise duyduklarından sonra hemen harekete geçer. Hakkı’nın da desteğiyle Nihat’a büyük bir operasyon düzenler. Kübra ve kızı ile yeni bir hayata başlama hazırlıkları yapan Yiğit, Nihat’tan tamamen kurtulduğunu düşünür. Ancak tüm tezgahları ortaya çıkartacak sürpriz kayıt Emir’in eline geçer.

ŞEREF MESELESİ 17. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

ŞEREF MESELESİ İZLE

Şereg Meselesi Oyuncuları (Hangi oyuncu kimi canlandırıyor): Kerem Bürsin ( Yiğit Kılıç ), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç ), Yasemin Allen ( Sibel ), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik ( Kübra ), Alma Terziç ( Gül ), Taner Turan ( Sadullah ), Uğur Uzunel ( Selim ), Baki Çiftçi ( Ender ), Kağan Uluca ( Nihat ), Sezin Bozacı ( Neriman ), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer ( Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan) ve Tilbe Saran ( Zeliha )

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!