Rihanna Türkiye'ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

Rihanna Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:01

Amerikalı ünlü pop yıldızı Rihanna’dan Türk hayranlarına müjde! Müzik kariyerinde yaptığı başarılı çalışmaları olduğu kadar seksiliği ve güzelliği ile de birçok kişinin gönlünü fetheden ünlü şarkıcı bir kez Türkiye’ye geliyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Gelecek ay yeni stadına kavuşacak olan Beşiktaş’ta yönetim, gelecek sezonun açılışını Rihanna konseriyle yapmak istiyor. Kulüp, Vodafone Arena'nın açılışında dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'yı sahneye çıkarmak için harekete geçti.

Beşiktaş camiasının uzun süredir tamamlanmasını beklediği Vodafone Arena Stadı, 10 Nisan Pazar günü devlet protokolü ve divan kurulu üyelerinin katılımıyla yapılacak törenle hizmete girecek. Siyah beyazlılar yeni mabedindeki ilk maçını da 11 Nisan Pazar günü Bursaspor ile oynayacak…

Stadın açılış planlamasıyla ilgili Divan Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, hem açılış organizasyonu hem de yaşadıkları duygularla ilgili açıklamada bulundular.

Haberin Devamı

Stadın açılış müjdesini “Eve Dönüyoruz” diye veren Orman, geri sayıma geçmek için sayaç butonuna Öğüt ile birlikte bastı…

RIHANNA İÇİN SPONSOR FİRMALARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Beşiktaş Kulübü,  Vodafone Arena için kademeli açılış planlarını düzenlendi.

Yeni sezon açılışında sahneye dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın çıkarılması hedefleniyor. Bu doğrultuda THY ve Koç gibi sponsor firmaları da devreye sokan siyah beyazlı yönetim tam anlamıyla gövde gösterisi yapmakta kararlı.

Rihanna’yı İstanbul’a getirmek için uzun bir süredir görüşmelerini sürdüren yönetim, süper yıldızın konser ve seyahat programını da göz önüne alarak alternatif planlar hazırlıyor.

Rihanna kimdir

Rihanna kimdir?

20 Şubat 1988 tarihinde Saint Michael, Barbados’da doğan Rihanna R&B ve pop türünde eserler seslendiren bir sanatçıdır. Aynı zamanda moda ikonu, söz yazarı, kültür elçisi ve yönetmen kimlikleriyle de tanınan Rihanna, henüz ilkokul döneminde katıldığı müzik yarışmasında Jay-Z ile tanışma fırsatı yakalamıştır. 2003 yılında Evan Rogers ile tanışan Rihanna ABD’ye taşındı ve ilk demo albümünü burada hazırladı.

2005 tarihinde ilk albümü olan Music of the Sun’ı çıkaran şarkıcı albümde yer alan şarkılar ile listelerde ilk sıralara yükselmiştir. Sonraki dönem çıkardığı Good Girl Gone Bad albümü ile tarzını değiştiren Rihanna Umbrella, Shut Up and Drive, Don’t Stop the Music, Take a Bow ve Disturbia gibi önemli şarkılara imza atmış ve Grammy Ödülünü kazanmıştır.

Haberin Devamı

2009 tarihinde dördüncü albümü olan Rated R’ı çıkaran şarkıcı dünya genelinde milyonlarca satış rakamına ulaşmıştır. Sırasıyla sonraki süreçte çıkardığı albümler ise Loud, Talk That Talk, Unapologetic şeklinde sıralanırken sanatçı şuanda daha çok turneler ile müzik kariyerine devam etmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!