Primavera Festivali Red Bull TV ile aynı anda Hürriyet TV’de

Güncelleme Tarihi:

Primavera Festivali Red Bull TV ile aynı anda Hürriyet TV’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 11:06

Red Bull TV, dünyaca ünlü müzik festivallerini evinize taşıyor. Yaz boyunca Primavera Sound, Bonnaroo, Demon Dayz, Electric Daisy Carnival, Roskilde, Montreux Jazz Festivali, Lollapalooza Festival ve son olarak da Austin City Limits Festivali sanatçı performansları ve özel röportajlarla canlı yayınla Red Bull TV’den yayınlanacak. Müzikseverler tarafından müthiş bir ilgiyle karşılanan festivallerden ilki olan Primavera, 1 - 3 Haziran arasında Red Bull TV ile eş zamanlı Hürriyet TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Red Bull TV, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Barselona’dan start alarak, tüm dünyadaki en iyi müzik festivallerini canlı yayınla ve özel içeriklerle evinize taşımaya hazırlanıyor. Haziran ayında Primavera ile başlayan festival maratonu Ekim ayında ABD’nin en kapsamlı müzik festivali Austin City Limits ile son bulacak.

Red Bull TV'nin festival canlı yayınları 1 Haziran’da Barselona'dan Primavera Sound ile başlıyor. Hürriyet TV’nin de eş zamanlı olarak canlı yayınlayacağı festivalde Arcade Fire, Bon Iver, Metronomy, Local Natives gibi gruplar yer alıyor.

Hem sevdiğiniz grupların canlı performanslarını hem de özel röportajları Red Bull TV’den (ve eş zamanlı olarak Hürriyet TV’den) takip edebilirsiniz.

PRIMAVERA SOUND, Barselona, 1-3 Haziran

2001 yılından bu yana Barcelona'da gerçekleşen organizasyon, bağımsız bir şehir festivali olarak göze çarpıyor. Pop'tan rock'a ve tabii elektronik müziğe birçok ünlü ismi ve keşfedilmeyi bekleyen müzisyenleri ağırlayan Primavera, son 16 yılda dünyanın en önemli festivalleri arasına ismini yazdırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!