Orlando Bloom’un yeni dizisi: Easy

Güncelleme Tarihi:

Orlando Bloom’un yeni dizisi: Easy
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:24

Dünyanın en büyük online film ve televizyon içeriği portalı olarak bilinen Netfilix için çekilecek olan Easy dizisinin başrolünde ünlü aktör Orlando Bloom yer alacak. Başlangıç için 8 bölüm olarak planlanan dizinin yönetmen koltuğunda ise Joe Swanberg oturuyor.

Haberin Devamı

Dizi Chicago’ da yaşayan insanların aşk, teknoloji, kültür ve yaşam kavramlarını nasıl tanımladıklarına odaklanan bir antoloji olacak.

Orlondo Bloom, Malin Akerman, Dave Franco, Jane Adams, Gugu Mbatha-Raw, Michael Chernus, Marc Maron ve Elizabeth Reaser gibi ünlü isilerin yer alacağı yapımın henüz seyirciyle ne zaman buluşacağı tam olarak açıklanmadı.

Netflix Nedir?

Netflix, ABD’de 1997’de kuruldu. İnternet üzerinden sipariş almaya başlayarak, tüketicinin bizzat dükkâna gitme zorunluluğunu ortadan kaldırdı. 8 yıl gibi bir sürede Netflix ABD’deki evlerin yarısına girmeyi başardı. 2007’de online medya akışına geçtikten sonra önce Kanada’ya sonra Latin Amerika’ya, sonra Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya pazarlarına girmişti. Kişisel bilgisayarlar, akıllı televizyonlar ve telefonlar, tabletler, oyun konsolları gibi internet bağlantısı olan hemen her cihazdan ulaşılabiliyor. Kendi ürettiği yepyeni içeriklerin de tamamını bir anda yayımlayarak sektörde bir yeniliğe imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!