One Direction dağılıyor mu

Güncelleme Tarihi:

One Direction dağılıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2015 12:56

Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olana İngiliz ve İrlandalı pop müzik grubu One Direction'ın dağıldığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, müzik listelerinde birçok kez zirveye oturan Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne ve Louis Tomlinson'ın üyesi olduğu One Direction, üyelerin solo albümlerine ağırlık vermek istemeleri üzerine en az bir yıllık bir ayrılık kararı aldı.

One Direction dağılıyor mu

Fotoğraftakiler (Sol baştan): Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan

Grubun 22 yaşındaki üyesi Zayn Malik, Mart ayında ekipten ayrıldığını açıklamıştı. Bu olayın ardından sarsılan ekip yollarına devam etmişti. Gruba yakın kaynaklara göre, geçtiğimiz günlerde dağılma kararı alan One Direction'ın tekrar bir araya gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Haberin Devamı

İngiltere'de yayınlanan yarışma programı "The X Factor"de üçüncülük aldıktan sonra 2010 yılında bir müzik şirketiyle anlaşarak ilk kayıtlarını yapan grup, "Up All Night" (2011), "Take Me Home" (2012), "Midnight Memories" (2013) ve "Four" (2014) adlı dört albüm çıkardı. Beş Brit, dört MTV Video Müzik ve 11 MTV Avrupa Müzik Ödülü kazanan grubun "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young", "Story of My Life" ve "Steal My Girl" şarkıları dünya çapında başarı yakaladı

BAKMADAN GEÇME!