O 'ilk öpücük' asla unutulmaz!

Güncelleme Tarihi:

O ilk öpücük asla unutulmaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 14:36

Aşk hikayelerinde “ilk”ler her zaman çok önemli bir yer tutar. İki aşık arasında ilk defa yaşanacakların diğer her şeyden daha özel ve daha unutulmaz olmasını isteriz. İlk itiraflar, ilk bakışmalar, ilk el ele tutuşmalar ve ilk öpücükler… Ekranların en unutulmaz ve vurucu ilk öpücüklerine göz atalım mı?

Haberin Devamı

BİHTER & BEHLÜL (AŞK-I MEMNU)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Bihter ve Behlül karakterleriyle akıllara kazınan Aşk-ı Memnu dizisinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bizi ekrana kilitlemeye devam eden yasak aşklarının başladığı o anı unutmak mümkün mü? Behlül’ün adım adım Bihter’e yakınlaştığı ve tutkularına yenik düştükleri o an…

 

ASİ & DEMİR (ASİ)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Asi ve Demir’in gururlarının karşısına koydukları aşklarını mühürleyen ilk öpücükleri de inatlaştıkları anların birinde geldi. Yağan yağmur ve Asi’nin hırçın tavrı taçlandırdı anı… Sonrası ise gök gürültüsünden sonra ortalığı kaplayan derin sessizlik gibiydi.

 

Haberin Devamı

MAHİR & FERİDE (KARADAYI)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Mahir ve Feride’nin imkansızlıklarla başlayan, zorluklara direnen ve çoğu zaman da imkansızlıklara yenik düşen aşkının başladığı anı da hafızalarımıza kazıdık. Bunca zorluğun arasında aşkını dile dökmek zordur, Mahir ile Feride için de birbirlerine adım atmak zordu. Belki de bu yüzden ilk öpücükleri de bu kadar unutulmazdı.

 

MİRA & YAMAN (MEDCEZİR)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Mira ve Yaman, iki ayrı dünyanın iki ayrı ucundan koparak mucizevi bir şekilde bir araya geldi. Aşkları da aynı mucizeyle gerçekleşti. Birbirlerine ilk öpücüklerini verdikleri an ise dünyayı durdurdukları andı. Hayatlarındaki her şeyi sıfırladılar ve sadece birbirlerine olan aşklarının varlığına tutundular.

 

Haberin Devamı

ZEYNEP & KEREM (GÜNEŞİ BEKLERKEN)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Zeynep ve Kerem’in kendilerine has, binlerce kişiyi hayran bırakan bir aşk hikayeleri vardı. Tutkuları da, masumiyetleri de ekran başındaki herkesi etkisi altına alıyordu. Elbette ki ilk öpücükleri de aynı orijinallikte ve etkileyicilikteydi. Kerem, hislerine yenik düşüp Zeynep’i öperken Zeynep’in inkarının altında büyük bir aşk yatıyordu.

 

HÜLYA & KERİM (HAYAT ŞARKISI)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Hülya’nın Kerim’e olan, her şeyi karşısına alabilecek güçteki aşkına hayran kalmayan var mıdır? Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın her zaman yanında olmak istediğin ve bir adımıyla seni kilitleyen insandır aşık olduğun kişi… Hülya ve Kerim’in de ilk öpücükleri, tıpkı aşkları gibi büyük bir gürültüden sonra geldi. Sadece kalp atışlarının olduğu, sessizlik dolu o anda…

 

Haberin Devamı

SELİN & ALİ (GÜNEŞİN KIZLARI)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Ali ve Selin yan yana durduklarında dahi aralarındaki tutkuyu sonuna kadar hissediyorduk. İlk öpücükleri de birbirlerine en çok ihtiyaçları olan o anlardan birinde geldi. Ali, her şeye rağmen yanında duran Selin’i kendisine daha yakın hissetmek istedi ve dudakları buluştu. Bizim elimize de üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin her defasında ekrana kilitleneceğimiz bir anı kaldı.

 

ŞURA & SEYİT (KURT SEYİT VE ŞURA)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Seyit ve Şura’nın Rusya’dan İstanbul’da uzanan, sınırlara yenilmeyen, masalları bile imrendiren aşk hikayesini unutmak mümkün mü? İlk öpücükleri de aşkları gibi, masal gibi bir gecenin sonunda geldi. İnsanların dünyayı durdurmak istedikleri anlar olur, Seyit ve Şura da o anda dünyayı durdurmak istedi. 

 

Haberin Devamı

NİHAN & KEMAL (KARA SEVDA)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Bazen “ilk”ler çok uzun zaman sonra gelir. Nihan ve Kemal, yıllar önce başlayan hikayelerini ve yıllar önce yaşadıkları tüm “ilk”leri sıfırlayarak, yeniden başladılar hayatlarına… Her şey en baştan yazılacaktı ve bizler Nihan ile Kemal’in yeniden birbirlerine aşık olmalarını bekleyecektik. Ve gelen ikinci “ilk” öpücük de bu yüzden bu kadar değerliydi.

 

AHU & ECEVİT (SUSKUNLAR)

O ilk öpücük asla unutulmaz

Ahu ve Ecevit’in imkansızlığın kitabını yazan aşkının ilk öpücüğü de tabii ki en büyük kaybetme korkusuyla geldi. Ecevit, Ahu’nun öldüğünü düşündüğü an onu karşısında gördüğünde ona sıkı sıkı sarıldı. Ecevit ve Ahu hep böyleydi zaten, uçurumun kıyısında yaşadılar hep aşklarını, ilk öpücük de o uçurumun kıyısındaydı.

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!