Ninja Kaplumbağalar'ın yeni fragmanı maziye götürüyor

Güncelleme Tarihi:

Ninja Kaplumbağaların yeni fragmanı maziye götürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 10:36

İlk filmin iki yıl sonrasında vizyona girecek olan Ninja Kaplumbağalar 2: Gölgelerin İçinden'in yeni içerikleri heyecan yaratmaya devam ediyor. Yeni fragmanda Ninja Kaplumbağaların ezeli düşmanı Krang (Beyin), Shredder'ın yardımcıları Rocksteady ve Bebop karakterleri görünüyor.

Haberin Devamı

1984 yılında çizgi roman olarak ortaya çıkan Ninja Kaplumbağalar, asıl ününü 1986-1996 yılları arasında ekranlara gelen çizgi filmle kazanmıştı. 80'ler ve 90'lar çocuklarının hayatında önemli bir yeri olan Ninja Kaplumbağalar yeni filmleriyle dönem çocuklarına nostalji havası yaşatıyor. Çizgi roman ayrıca 1990 ve 1993 yılları arası üç filmlik bir seri olarak beyaz perdede görünmüştü.

Haberin Devamı

İLK FİLM BEĞENİLMEMİŞTİ

Yapımcılığını Transformers serisinin değişmez ismi Michael Bay, yönetmenliğini ise Jonathan Liebesman'ın üstlendiği 2014 yapımı Ninja Kaplumbağalar (Teenage Mutant Ninja Turtles); ağır eleştiriler alarak izleyicilerini üzmüştü. Çizgi roman versiyonuyla karşılaştırıldığında, kaplumpağalarını görünümünün filmde çok farklı olması hayranlar tarafından hoş karşılanmamıştı. Eleştirilere kulak veren ekip, ikinci filmde değişiklikler yaparak izleyicilerinin gönlünü kazanmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Ninja Kaplumbağaların yeni fragmanı maziye götürüyor

BEYİN, ROCKSTAEDY VE BEBOP KARAKTERLERİ FİLMDE

Çizgi filmlerden de hatırlayacağınız gibi kaplumbağaların ezeli düşmanı Krang (Beyin), Rocksteady ve Bebop karakterleri yeni filmde ortaya çıkıyor. Yayınlanan fragmanda görünen kötü karakterlere hokey sopası ile kötülerle savaşan Casey Jones da ekleniyor. Filmin yönetmenliğinde Dave Green otururken; Megan Fox, Stephen Amell ve Will Arnet başrollerde yer alıyor. Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard ve Johnny Knoxville kaplumbağaları seslendiriyor. 

Ninja Kaplumbağalar 2: Gölgenin İçinden (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows), 3 Haziran 2016 tarihinde vizyonda.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!