Medcezir son bölümde Yaman'a kötü sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Medcezir son bölümde Yamana kötü sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 10:27

Medcezir 41. yeni bölümüyle ekrana geldi. 26 Eylül Cuma akşamı yayınlanan bu bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Medcezir'in 26 Eylül Cuma günü Star TV'de yayınlanan yeni bölümünde Mira ve Yaman bahçede karşılaşırlar. Mira, zamanında kendisine aşk sözcükleri fısıldayan adama ne olduğunu sorar.

Ayrıca 41. yeni bölümde Selim, Sinan ile yüzleşmeye onun ofisine gelir. Sinan, karısı Ender'in ölümünün Selim yüüznden olduğunu anlayınca onu bir yumrukla yere devirir. Olay yerine gelen polisler Sinan'ı tutklarlar, Sinan hapise düşer.

Geçtiğimiz bölüm unutulmaz bir Zuhal Olcay şarkısı olan ‘Beni Benimle Bırak’ı beraber seslendiren Yaman ve Mira, Eylül’ün doğumuyla beraber yeniden bir araya gelirler ve birbirleriyle yakınlaşırlar.

Eylül ile Mert için de aynı durum geçerlidir. Bu mutluluğa Orkun ve Uzay ise seyirci kalırlar. Fakat işler yolunda gitmez. Yaman abisinin dayak yediğini ve ağzının burnunun kırıldığını öğrendiği an gerçek hayata döner. Yaman ağabeyini kimin dövdüğünü bulmak için ant içer.

Haberin Devamı

Kenan’nın bu durumu Altınköy ve Tozludere arasındaki husumeti tekrar canlandırır. Bu arada Sinan ile Selim’in yüzleşmesi bir dizi olayın da patlak vermesine neden olacaktır. Selim artık yolun sonuna gelmiştir ama yapacak hiçbir şeyi yoktur.

Ender’in hakkındaki gerçeklerin çıkmasına ramak kalmıştır. Sinan ve Ender’in foyalarının ortaya çıkması da an meselesidir. Mira ise gerçekleri öğrenince, Mert’e hiçbir şey söylemez. Onun mutluluğu için susmayı tercih eder. Yaman Kenan’ı karga tulumba dövenleri aramaya çalışırken bir şey fark eder. Mira ondan bir şeyler saklamaktadır.Mira’nın üstüne giden Yaman daha kötü bir sürprizle karşılaşır.

MED CEZİR DİZİSİ 41. BÖLÜMÜNE BU BAĞLANTI İLE ULAŞABİLİRSİNİZ

Medcezir ekibinden selfie...

Medcezir son bölümde Yamana kötü sürpriz

Medcezir 41. Bölüm 1. fragmanı (26 Eylül Cuma)

Haberin Devamı

Medcezir 41. Bölüm 2. fragmanı (26 Eylül Cuma)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!