Medcezir (izle) yeni bölümde Mira, Yaman'a geri dönecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Medcezir (izle) yeni bölümde Mira, Yamana geri dönecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 15:49

Medcezir'in bu akşam ekrana gelen yeni bölümünde Mira, Yaman'ın itirafından sonra göz yaşlarını tutamaz ve hüngür hüngür ağlamaya başlar. Medcezir 49. bölümüyle 21 Kasım cuma akşamı saat 20.30'da Star TV'de. İşte Medcezir dizisi bölümü fragmanı ve özeti...

Haberin Devamı

Yaman bir darbe daha yemiştir. Kenan’ın yaptığı hırsızlık onu da etkilemiştir. Bu yaşanan talihsiz olay Yaman’a Mira’dan neden uzak durması gerektiğini bir kez daha hatırlatır. Yaman kendini suçlamaktan geri alamaz. Mira ise Yaman’ı gerçeklerle yüzleştirir. Neden ayrıldıkları, bu sevgiyi harcadıkları ve aşklarının neden bittiği konuşmaya başlarlar.

SEDEF, YAMAN'IN UMUTLARINI YEŞERTİR

Yaman’ın umutlarının Mira’ya karşı tekrar yeşermesini sağlayan Sedef ona en zor gününde destek olur. Yaman “pes etmemelidir”, “vazgeçmemelidir” ve yapmayı düşündüklerini “ertelememelidir”. Yaman kazandığı cesaretle söyleyemediği şeyleri dile getirmenin yolunu bulur.

MERT SONUNDA GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Açık arttırmada, “Başbaşa bir yemek ödülü” kazanan Mert hiç tanımadığı birisiyle yemek yiyecek olmanın verdiği gerginlikle hiçbir şeye konsantre olamamaktadır. Bir de bunlar yetmezmiş gibi Eylül’ün de git gide uzaklaşması her şeye tuz biber olmuştur. Yemeğe götüreceği kızın kim olduğunu öğrenen Mert rahat bir nefes alır.

Haberin Devamı

MEDCEZİR 49. BÖLÜM FRAGMANI - 21 KASIM CUMA

SELİM VE DENİZ GİTGİDE YAKINLAŞIYOR

Selim geçmişiyle vedalaşmak zorunda kalmıştır. Deniz’le yaşadığı yakınlaşma ona bunu yapmayı mecbur kılar. Selim, Deniz’in masumane hislerini görünce ona ayak uydurmak için elinden geleni yapmaya çalışır.

BU TARZ BENİM YARIŞMACISI GİZEM GÜLER MEDCEZİR'DE ROL ALMIŞ - FOTO GALERİ

Medcezir (izle) yeni bölümde Mira, Yamana geri dönecek mi

Yaman her şeye bir sünger çekip geçmişinin Mira’yla arasına girmesine engel olmak için gururunu hiçe sayarak bir adım atar. Mira, Yaman’a karşılık verecek midir?

MEDCEZİR DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy dışında dizide oynayan diğer ünlü oyuncular Barış Falay ,Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap.

BAKMADAN GEÇME!